• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

MDF

Reakcji
0
Witam panowie, przymierzam się do budowy swojego pierwszego zestawu 2 drożnego, wzór kolumn w stylu STX Electrino 150, moje pytanie gdzie kupujecie mdf jakis sprawdzong sklep internetowy ?

1. nie musi to byc koniecznie MDF
2. nie masz sklepu stacjonarnego? jak nie zamowisz tego na palecie (150zl minimum) to kurierzy to poobijaja strasznie :(

Pawel niestety nie mam stacjonarnego, pytalem w hurtowni powiedzieli mi ze sa dostępne na zamowienie 500zl... ile mniej wiecej cenowo wyjdzie skrzynia 960x200x300 ?

Zawsze warto również rzucić OLX, można często znaleźć fajne formatki z różnego rodzaju skrzyń, do dalszego rozkroju idealne i często w bardzo atrakcyjnej cenie. Pytanie czy masz czym to dalej ciąć czy potrzebujesz gotowe formatki.

Zawsze warto również rzucić OLX, można często znaleźć fajne formatki z różnego rodzaju skrzyń, do dalszego rozkroju idealne i często w bardzo atrakcyjnej cenie. Pytanie czy masz czym to dalej ciąć czy potrzebujesz gotowe formatki.

Gotowe, tzn mam pile tarczowa ale ogolnie stara jest i ciezko ustawić na równe ciecie, mam tylko frezarke gornowrzecionowa, latwiej jest dostac wiórowa laminowana tylko jak sie wiorowa obrabia frezarka ?

Ostatnia edycja:
W Krasnym masz Bartix z piłami cnc i frezarką cnc .
Ceny też mają przystępne.
Wczoraj widziałem twój post ale nie wiem dlaczego wyświetliło mi że jesteś z Zamościa.

Jak narazie gdzie sie kontaktowałem to tylko cała płytę trzeba kupić, kiedyś takiego problemu z mdf nie bylo

Powrót