• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

MDS06+TN25mkII+el.zwrotnicy 700zł

• Autor wątku Autor wątku adam
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ma ale różnie sobie z tym radzi.

Jak poczekać i poszukać to DEH 945 (bliźniak p99) się znajdzie za ok 600zł.

kiedys polowalem na deh 945 ale niektorzy daja ceny z kosmosu :/ Alpinke latwiej ustrzelic.

Marcys nie wiesz jak zrobic podtrzymanie pamieci w kd-sh77r? radia mi trzyma ale wszystkie filtry jak wyciagne radio to znikaja :/. Dziwne ze zaprogramowane radia pamieta a ustawien nie :(

Niestety mieszkam w bardzo zlej okolicy :/

Nie mam pojęcia.

Ceny z kosmosu? ostatnio znajomy za 300zł kupił. Za 600-700zł się coś znajdzie. Nie jest to częsty widok, więc trzeba poczekać..... warto.

oki juz znalazlem na elektrodzie.

Wiesz ja widzialem i po 800zl na allegro powystawiane. Ale to jest loteria jak zwykle.

niby tak ale nie dla studenta co buduje budzetowe audio :P mnie to sie zawsze marzyl dex-p9r :) ten design mie powala :).

E tam... budżet nie budżet ale żeby dobrze grało. Audio to nie zło konieczne a hobby. Warto gdzieś indziej oszczędzić i mieć dobry początek sygnału w P99:)

Powrót