predzej problem z hostingiempegelmesser napisał:Może jakiś hakier znów szaleje?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
predzej problem z hostingiempegelmesser napisał:Może jakiś hakier znów szaleje?
No wlasnie myslaem ze wlasnie to w zwiazku z tym przejsciem.. a tu dupa zbita.ir0nhide napisał:A kiedy przejście na VB ?
Chcesz kolejnego warna czy przestaniesz prowokować do kłótni?pegelmesser napisał:O ile takowa nastapi....
Bartek34111 nie przesadzaj bo z tego co widzę zaczyna się kategoryzowanie na "dobrych" (Ci co wpłacili) i na złych... ,co nie jest miłe. Chyba raczej można mieć swoje zdanie i wyrażać swoje poglądy na dany temat , co nie zmienia faktu że trzeba "mądrze pisać" (nie wiem co pegelmesser wypisuje, że takie negi łapie, ale widocznie sobie zasłużył :razz: )bartek34111 napisał:Pegelmesser lepiej niech się nie odzywa skoro nawet się nie dołożył na to... Tacy pownni mieć jak najmniej do powiedzenia a nie jeszcze komentować.. :twisted:
Za którą ma płacić jedna osoba...Yoshi_80 napisał:forum z założenia ma być miejscem swobodnej i darmowej wymianie wiedzy i pogladów.
Ci co wytykają muszą pamiętać że jeden palec wskazuje kogoś, ale trzy paluchy celują w wytykającego :twisted:ir0nhide napisał:nieludzko zachowują się Ci którzy mają "palce od wytykania"
ir0nhide napisał:HEH
Bartek34111 nie przesadzaj bo z tego co widzę zaczyna się kategoryzowanie na "dobrych" (Ci co wpłacili) i na złych... ,co nie jest miłe. Chyba raczej można mieć swoje zdanie i wyrażać swoje poglądy na dany temat , co nie zmienia faktu że trzeba "mądrze pisać" (nie wiem co pegelmesser wypisuje, że takie negi łapie, ale widocznie sobie zasłużył :razz: )bartek34111 napisał:Pegelmesser lepiej niech się nie odzywa skoro nawet się nie dołożył na to... Tacy pownni mieć jak najmniej do powiedzenia a nie jeszcze komentować.. :twisted:
Ja też nie wpłaciłem z jednej strony miałem zimową przerwę (nie wchodziłem na diy) i jak wszedłem pierwszy raz to, że się tak wyrażę, "się spóźniłem" Z drugiej strony mi się ostatnio "nie przelewa" z kasą, ALE za miesiąc na wypłatę, wpłacę trochę ciężko zarobionych talarów BO m.in można dojść do wniosków:
Jeśli za jakiś zakres wiedzy na dany temat - książkę - musimy zapłacić powiedzmy 50zł to to forum paradoksalnie zasługuje na pomoc w postaci pieniężnej [by nie "umarło"pomijając fakt że zbiórka pieniędzy jest na rozwój] (paradoksalnie bo w moim mniemaniu forum to darmowy host wiedzy...) To forum można postrzegać jako taką wielką książkę, a raczej kompendium wiedzy w zakresie moich zainteresowań, które z każdym dniem się powiększa w dłuż i w szerz, a jedną z głównych zalet jest unaocznienie "zmagań" praktycznych co ja uważam za wielką zaletę....... (chyba dalej/więcej nie muszę pisać?)
BTW: Jeśli miał bym się do czegoś przyczepić to tylko do tych użytkowników którzy są mało pomocni a ich odzywki brzmią </> "google nie boli". Wielcy guru - oprócz boga wszech mogącego nikt nie wie wszystkiego....
Jeśli już mam coś do powiedzenia to uważam, że, drastycznie mówiąc nieludzko zachowują się Ci którzy mają "palce od wytykania" Odkąd pojawił się temat pieniędzy, te forum się "psuje"... Nie za pominajmy że jesteśmy ludzmi i powinniśmy się szanować, PIENIĄDZE SĄ PO TO BY CZŁOWIEK NIMI RZĄDZIŁ A NIE ONE NIM! Kto chce i może to pomoże, a kto nie może.... a Ci co mają w dupie to z czasem odwróci się to przeciwko nim.
Wydaje mi się że poprawnie myślę?