• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mi osobiście nie podoba się, że będąc na forum po przez tapatalka, jak otwieram miniaturkę zdjęcia to rozszerza mi na ekran miniaturke... Tym samym pikseloza jest taka, że nie da się tego oglądać. Szkoda, że powiększenie nie odwołuje się do rzeczywistego rozmiaru skalowanego do rozmiaru wyświetlacza. No ale na to chyba Tomek nie ma wpływu..? ;)

Noo, tapatalk to zewetrzny soft, ktory pomija javascript itp.
On ma dostep do vbulletina i formutuje dane na swoj sposob, to nie jest przegladarka internetowa tylko taki czytnik.

Marian, przeczytaj o zmianach w serwisie - zrob refresh strony zeby zaczytac nowe pliki ;]
Wyczysc cache itp.

Usunąłem konto i nadal to samo. Od dziś jakoś 5 rano czy po lte czy wifi jest komunikat łączenie z serwerem.... I tak wisi. Programu nie zmieniałem, inne fora działają tylko to mi się wysypało

Powrót