• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Spróbujcie dwóch rzeczy: po pierwsze wywalcie cały cache przeglądarki, a po drugie wylogujcie się z serwisu i zalogujcie jeszcze raz (brak tokena wskazuje na problem z sesją logowania). Być może, któraś z wprowadzonych przeze mnie modyfikacji położyła sesje logowania na łopatki. U mnie wszystko śmiga jak ta lala.

---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:45 ----------

Informacja
W trosce o czytelność forum włączona została automatyczna kontrola wielkości sygnatury (podpisu). Każdy Użytkownik posiadający zbyt duży podpis zostanie o tym poinformowany we własnym podpisie.

U mnie czacik nie lata. Przeglądarka Chrome. Taki komunikat mi wypluwa przy próbie wysłania wiadomości:

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
DIYaudio.pl
To samo. Pamięć podręczna wyczyszczona i brak zmian.

Przelogowanie też nie pomaga. Przy okazji zauważyłem jeden bubel. Podczas wpisywania hasła na stronie głównej nie pojawiają się gwiazdki tylko wyświetla się nam to co piszemy.

WTF ? Dajcie mi chwilę czasu na zastanowienie, bo mnie zaskoczyliście - nie rozumiem dlaczego część Userów nie ma problemów, a część ma... to nielogiczne...

Na wszystkich 3 przeglądarkach widać hasło - właśnie sprawdziłem.
Dodam do tego jeszcze problem z logowaniem w IE: nie można się zalogować z belki na górze (prmission... incorect password or username .....ble ble ble), natomiast po pojawieniu się na pełnym oknie panelu logowania da się zalogować - sprawdzałem, na bank nie zrobiłem literówki, a... i tam hasło się ładnie maskuje.

Nie wiem czy to istotne ale udało mi się odpalić archiwum czata i widzę w nim dzisiejsze wiadomości, ostatnia jest lklukasz'a z 14:01. No ale normalnie tego nie wyświetla...

Hm... być może nie zakończył się jeszcze proces propagacji DNS i stąd problemy... poczekajmy 24h i wtedy jeśli się sytuacja nie ustabilizuje to będę pisał do supportu vB, bo sam raczej nic nie wymyślę w tej materii.

No to czekamy... niestety.

A przy okazji:
Informacja
Dodana została możliwość oznaczenia tematu jako przeczytanego bez otwierania go - wystarczy dwukliknąć na ikonę tematu na liście tematów

A u mnie na Chromie działa wszystko bez żadnych problemów, na Firefoxsie logowanie w porządku, ale nie działa chat.

Q a po co informacja w nowych konstrukcjach, ze zostalo zablokowane dodawanie tematow/postow?
Caly czas sie tam cos dzieje.

Chat u mnie nadal dziala...

Mam zaznaczony zaawansowany edytor WYSIWYG i nie działa...
Podpisuję się pod tym, co KAPRINT stwierdził w poprzednim poście

Powrót