• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mam problem,wyświetla mi się że mam nie przeczytanych 40 wiadomości w skrzynce (a praktycznie mam przeczytane,nawet mam ikonkę z otwartą kopertą). Co mam zrobić?

Też mam problem bo nie mogę znaleźć swoich wysłanych wiadomości a ponoć jest ich 7

marian a próbowałeś: zaznacz wszystkie i wykonać polecenie oznacz jako przeczytane ?

Administratorze nie ma opcji usunięcia w własnym temacie/swoich postów ?

marian ale przeczytana wiadomosc to zamknieta koperta

Ale bzdura,przecież to logiczne że powinno być odwrotnie,na każdym innym forum tak jest a tutaj inaczej... Teraz muszę wszystkie wiadomości (które przecież już czytałem) jeszcze raz przeczytać...

Przy próbie wysłania wiadomości (PRIV) jedna, po drugiej czytamy:
This forum requires that you wait 60 seconds between sending private messages. Please try again in 15 seconds.
Komunikat jest sprzeczny.

BTW forum coraz bardziej funkcjonalne, kompletne i przyjazne, a do tego ładne :)

Proszę o zmianę na język ojczysty komunikatów np. w prywatnych wiadomościach i w wielu innych miejscach.. To dla mnie bardziej istotne niż kolor literki w logo, może być nawet amarantowy, tym można zająć się później, z góry dziękuje.

Wreszcie optymistyczny design strony, aż miło popatrzeć na te kolorki. Niebieski i złoty, miłe dla oka i nie tylko. Fajnie, że strona techniczna idzie w dobrym kierunku, może i merytoryczna pójdzie także :)

Q i Y, good job :)

A a podpisy pod postami (sygnatury) bym dał w innym kolorze, bo tych nie dość ze malutkie to nie widać :P

one sa specjalnie zmniejszone i ograniczone ilosciowo (ilosc liter)
zeby bylo bardziej czytelnie

---------- Post dodany o 21:39 ---------- Poprzedni post o 21:34 ----------

Q nie bedzie widac czy ktos ma bana i ile ma ostrzezen?

Powrót