Yoshi_80
Pan Paweł
Ostrzeżenia same wygasają.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale po roku :twisted:Yoshi_80 napisał:Ostrzeżenia same wygasają.
Dokładnie. Mój to samo.Wallker napisał:SpokojnieQuester nie aktualizuje listy co chwila, np mój przelew poszedł wczoraj rano i albo go jeszcze Quester nie zaksięgował albo tylko nie zaktualizował listy wyświetlanej na forum. Z reszta do zamknięcia listy jeszcze sporo czasu
![]()
Shajen napisał:Mam propozycje co do nowego forum. Warto przemyśleć dobrze kategorie i podkategorie. Na pewno warto zrobić:
Zwrotnice:
- Gotowe projekty: 1 temat = 1 zwrotnica, łatwiej wyszukać interesujący temat
- Projektowanie zwrotnic:
Akustyka:
- bla bla
- bla bla
bez sensuShajen napisał:Zwrotnice:
to juz ma sens ale nie jako osobny dzialShajen napisał:Projektowanie zwrotnic:
tez bez sensu - tak bylo na audiomani i zrobil sie wielki chaosSzymek_1992 napisał:W ogóle lepiej rozdzielić np gotowe konstrukcje na osobne: Elektronika, Sub, Kolumny itp...
Pawel S. napisał:Szymek_1992 napisał/a
W ogóle lepiej rozdzielić np gotowe konstrukcje na osobne: Elektronika, Sub, Kolumny itp...
tez bez sensu - tak bylo na audiomani i zrobil sie wielki chaos
To akurat myślę, że może być chybione bo mimo wszystko nadal mało się tutaj zwrotnic projektuje i będzie świeciło pustkami lub wypełni sie pytaniami gdzie znaleźć/czy ktoś ma zwrotnice pod zestaw XYZ.Shajen napisał:Projektowanie zwrotnic:
Wyszukiwarka lepiej działa jak szuka po nazwach tematu, robi to szybciej i wynik jest lepiej zobrazowany. Co wygląda lepiejPawel S. napisał:bez sensuShajen napisał:Zwrotnice:
to juz ma sens ale nie jako osobny dzialShajen napisał:Projektowanie zwrotnic:
tez bez sensu - tak bylo na audiomani i zrobil sie wielki chaosSzymek_1992 napisał:W ogóle lepiej rozdzielić np gotowe konstrukcje na osobne: Elektronika, Sub, Kolumny itp...
To może być zaletą. Ktoś przeglądajac cały temat będzie miał przektrój konstrukcji i jeżeli nie znajdzie do swojej wybranej to może znajdzie coś w pobliżu.Shajen napisał:i tak musicsz przeczytać cały temat. To jest właśnie bez sensu.