• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wcześniej było chyba automatyczne zapisywanie postów do przechowalni ? (auto save)
Nie da się tego przywrócić ?
Napisałem długi post. Odszedłem na kilkanaście min potem wróciłem dopisałam resztę i mi zeżarło po kliknięciu wyślij.
Po zalogowaniu wywaliło mnie do pustej strony grrrr.
Strasznie irytujące.

Ostatnia edycja:
ok, wyglada na to ze plik ikonki wcielo i pokazuje sie tytul obrazka po niej samej, zrobie dochodzenie - dzieki

z tego co wyczailem, status ktory jest pobierany ze zdalnej strony sie cos "kaszani" i wtedy ikonka wylatuje, trzeba refresh zrobic i winno byc ok

@liero wyglada na to ze zostal dodany znacznik zalacznika, aczkolwiek plik nie zostal uploadowany do serwera - blad autora watku, taki komunikat pojawia sie jak np zalacznik fizycznie nie istnieje po stronie serwera

---------- Post dodany o 14:43 ---------- Poprzedni post o 10:17 ----------

TapaTalk zostal ponownie aktywowany.
Dzieki.

u mnie na iPad dziala OK ;>

---------- Post dodany o 15:53 ---------- Poprzedni post o 15:50 ----------

dodaj na nowo diyaudio do tapatalk, to wlasnie nqpisalem z ipada ;)

Powrót