Lepiej niech Q zajmuje się swoimi sprawami i pracami nad forum żeby to wdrożyć bezstresowo niż miałby siedzieć na forum i odpowiadać każdemu co robi, dlaczego i ile jeszcze zejdzie. Najwyżej go na koniec roku za jaja na najwyższym słupie powiesicie
Tak na poważnie to admin dba o sprawy, których nie widzicie, choćby o hosting i drobniejsze łatki forum, a od dbania o zawartość ma swoich ludzi - moderatorów. Powiem wam z doświadczenia, że z czasem admin coraz rzadziej bywa na forum bo ma inne zajęcia. na DIYaudio może tego nie ma czy nie widać, ale w vortalu gdzie byłem redaktorem i głównym moderatorem admin wsiąkał coraz bardziej w kwestie marketingu, współpracy z dostawcami sprzętu do testów, sponsorów, reklam, na forum coraz rzadziej, w końcu firma niemal sama się kręciła. Natomiast ciągle trwały prace nad nowym hostingiem, silnikiem, wyglądem, a to kosztowało i zajmowało czas.
Co prawda później pęd w naganianie ilości odwiedzin, userów itp przyćmił mu rozsądek (konkursy w stylu "napisz 10 postów i weź udział w losowaniu"), przez co forum atakowane przez lolków i lamerów straciło wartościowych ludzi na rzecz powtarzaczy legend ludowych, odszedłem ja jako jedyny aktywny moderator, gdzie całe duże forum ogarniałem samodzielnie, miałem reputację, szacunek i wszyscy znali granicę tolerancji i swobody forum, forum niemal padło i od dawna go nie śledzę, ale wracając do głównego wątku admin nie musi bywać na forum, a tym bardziej pisać żeby wiedzieć co się dzieje i co trzeba zrobić. Powiedział że zrobi to zrobi, a że człowiek w pewnym wieku ma inne priorytety niż nastolatek na garnuszku rodziców to pewnie nie jest to krytyczny priorytet. Luzujcie zwieracze, zwłaszcza że przy kilku awanturnikach nie widzę ikonki "donator".