Uuuu rozpieszczasz nas... :mrgreen:Quester napisał:W prezencie to zostaną anulowane wszystkie ostrzeżenia i pojawią się avatary![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Uuuu rozpieszczasz nas... :mrgreen:Quester napisał:W prezencie to zostaną anulowane wszystkie ostrzeżenia i pojawią się avatary![]()
a także "Kazdy na swój strój" :roll:"Gdzie Polaków trzech, tam cztery opinie"
Quester napisał:A zainteresowanym rozwiewam wątpliwości: TAK - Moder może także dostać warna... nawet 6/6 za jednym razem
To już nawet teraz można zrealizować, a nie po przesiadce na nowy mechanizmmisiek88 napisał:normalnie same prezentyjakas mała rekompensata widze ze strony Questera nie tylko na moje postulaty odnosnie pracy co niektorych moderów
![]()
Quester napisał:...a przy okazji: mógłby mi ktoś przesłać na @ logo w dużej rozdzielczości ? (w roztargnieniu gdzieś posiałęm CDka z logo, a szkoda mi czasu na szukanie) Z góry uprzejmie dziękuję za pomocną dłoń
Nie zniknie. Byłoby to nieuczciwe, gdyby Donatorzy nie zostali wyróżnieni.El_liero napisał:cholipka, mój "donator" mi zniknie?
Trudno mi jest powiedzieć, bo nie mam mobila na symbianie, ani nie znam aplikacji współpracującej z symbianem na zasadzie Tapatalk'a dla iOS i Androida (nawet nie wiem czy takowa istnieje). Obsługa Tapatalk zostanie z pewnością uruchomiona.lklukasz napisał:Q a w jaki sposob zmieli sie forum dla ludzi korzystajacych z niego w przegladarce w komorce?
System symbian.
Tu sprawa nie jest do końca rozstrzygnięta. Być może niektóre BBcody będą działać w podpisach. Pewne jest natomiast, że podpis nie będzie mógł zawierać grafik. Trzeba mieć na uwadze, że wielu Userów mając dostęp do BBcode w podpisie tworzy ogromne kolorowe podpisy odciągające uwagę od treści postu i zajmujące 3 razy tyle miejsca co sama treść postu - na coś takiego na pewno na diyaudio.pl nie będzie miejsca.womperm napisał:Będzie BBCode w podpisach?