• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jeśli chodzi o zakładanie nowego tematu to po wejściu we Własne konstrukcje nie mam w ogóle ikonki Nowy temat, ale gdy wejde np. w Home audio, to mam ikonke :)

Wg mnie jest to specjalnie tak zrobione, bo każdy nowo założony temat musi być w odpowiednim poddziale :)

Jeśli chodzi o zakładanie nowego tematu to po wejściu we Własne konstrukcje nie mam w ogóle ikonki Nowy temat, ale gdy wejde np. w Home audio, to mam ikonke

Wg mnie jest to specjalnie tak zrobione, bo każdy nowo założony temat musi być w odpowiednim poddziale

Dzięki chudy90...teraz już wszystko jasne. Mam tak samo :)

Ehh i coraz bardziej wydaje mi się że to forum upadnie jak pisał ktoś śmiercią naturalną.

Teraz nie zlicza mi postów nieprzeczytanych i w dodatku podczas napisana posta pisze ze problem z bazą danych...

Masakra jakaś, lepiej oddać to forum komuś kto się zna na tych mechanizmach, a nie próbować grzebać w tym na pałę - bo zaraz straci się całą baze danych i dopiero będzie żal.

Ja się zapytam: kto "pracuje nad stabilizacja pracy serwisu"?

Mi się widzi, że trzeba uderzać do serwerowni, bo to ich sprzęt nie wyrabia.

Jakby była zrzutka na inny, poważny serwer, to chętnie się dołożę, jak już kilkukrotnie w tym temacie pisałem.

Wybaczcie mi mój ton...ale to od dwóch dni działanie forum to jakaś tragedia. Przecież to kpina, forum wypozycjonowane w google, kupa ludzi tu zagląda...a tu ciągle ten sam tekst:
"The server is too busy at the moment. Please try again later." Kiedy będzie to later? Za rok? Forum to ludzie na nim siedzący, zwłaszcza Ci z większym doświadczeniem...ale trzeba dać im możliwość podzielenia się wiedzą...trudno to zrobić kiedy działania forum odstrasza od wchodzenia na nie...
Proszę, Admini....zróbcie coś z tym zanim stracicie clue forum...czyli użytkowników z dużym stażem.

Chyba powoli trace cierpliwosc... hyh. Juz mi jeden dlugi post zjadlo, bo zapomnialem skopiowac przed wyslaniem... busy busy busy busy...

Powrót