Szkoda, szkoda.. akurat jak chciałem zrealizować mały projekcik do w końcu swojego mieszkania..
No to rejestruj się na http://daudio.eu/ tam część ludzi teraz piszę (przynajmniej pisała jak diyaudio nie działało).
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Szkoda, szkoda.. akurat jak chciałem zrealizować mały projekcik do w końcu swojego mieszkania..
Może istnieje możliwość sprzedaży domeny przez właściciela? Jeśli tak to proszę o kontakt. Jeśli nie ja to na pewno ktoś chętny się znajdzie żeby doprowadzić forum do odpowiedniego stanu, podejrzewam też możliwość zbiorowej inwestycja w końcu materiały na stronie tworzone są przez użytkowników i to dzięki nim diyaudio ma swoją określoną wartość. Jutro przedstawię problem mojej kancelarii prawnej może istniej możliwość odebrania domeny w końcu każdy chce mieć dostęp do własnych materiałów a jak wiadomo forum często nie działa.
Daj sobie spokój bo tylko się ośmieszysz, domena teraz należy do Q i żadnym wymyślonym prawem tego nie zmienisz, ba - nawet regulaminu w czasie rejestracji nie przeczytałeś bo tam jest jasny zapis, że twoje posty tutaj są dobrowolne i nieodpłatne.
jego obecne postepownie nie rozni sie kompletnie niczym od np takero
ta domena teraz jest troche warta....i nie czarujmy sie bo wszyscy stali bywalcy forum majacy glowe na kartu to wiedza ... tylko jakos nikt tego nie cche w prost napisac....
skonczylo sie tak ze mam z nim normalnie kontakt. mam numer telefonu, maila, gg.... i co sie okazalo? podobno nikt z zainteresowanych sie do niego nie zglosil po te frezarki! | ![]() |
Zamierzasz pomóc jej rozładować napięcie seksualne, bo chłop na emigracji?teraz zostaje jedynie odwiedzic jego zone (o ile zostala w polsce) w domu
Aisha jest z nim w DE
Paweł gadasz głupoty w sprawie takero i frezarek! Sam chciał, żeby paczka przyszła do niego i powiedział, ze sam rozwiazie/dostarczy frezarki kupującym. Ja również oferowalem siebie jako odbiorcę paczki ale wybraliscie takero. Wszyscy wiedza jak sprawa sie zakończyła. Ja mając wtedy kontakt z nim zadzwoniłem i chciałem odebrać je od niego. Powiedział wtedy, ze sam je odda kupującym. Na tym mój kontakt z nim ucichł. Nie odbierał telefonu, nie dopisywał na gg i smsy. Wtedy poprosiłem Irka, który miał z nim wtedy jakis kontakt, żądki ale miał. Zostawił je u Irka po ok roku. Napisałem w temacie, ze mam je i sa do odebrania. Pisałem to kilka razy. 2 osoby odebrały je osobiście. Więc to co napisałeś nie jest prawda. Naprawdę uwierzyłes, ze ludzie nie chcieli odebrać własnego sprzętu za który zapłacili? | ![]() |
ja tylko napisalem to co on mi przekazal. nie wiem jak to wygladalo naprawde. ale teraz kontakt z nim jest normalny. nawet u nas zakupy robil jakis czas temu ![]() | ![]() |