Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeżeli zaś to nie żarty, cóż.
nawet nie potrafisz poprawnie zinterpretowac cytowanego fragmentu a pozniej piszesz glupoty...PS:
Osoby przyporządkowane do koloru niebieskiego charakteryzuje duża empatia, poświęcenie innym, gotowość do rezygnacji z własnych korzyści na rzecz innych.
To stwierdzenie idealnie obrazuje postawę Pawła. Za nic nie chciał zrezygnować z własnych korzyści na tym forum i nie przeniósł się na daudio tylko za wszelką cenę próbuje doprowadzić do stanu używalności to forum.
Wspólnotę diyaudio nie tworzy szata graficzna, adres www, miejsce na konkretnym serwerze czy konkretny silnik napędzający forum tylko ludzie na nim piszący. Paweł próbuje zaprzeczyć tej tezie.
Ja pamiętam.... Pan Q ma wprawę w uśmiercaniu for ;Ppamietasz audiomanie?
wez sie lepiej zorientuj ile ja sobie dorabiam na tym DIY dla forumowiczow. kasuje tyle ze ty bys nawet dupy nie ruszyl!Nie będę publicznie pisał jakie, bo każdy ogarnięty człowiek wie jak sobie niektórzy dorabiają dzięki renomie wyrobionej na tym forum.
Brzydko jest pisać Pawłowi, czyli człowiekowi z dużą wiedzą, który niejednemu tutaj pomógł i wiele dobrego na tym forum zrobił, że będzie czerpał jakieś korzyści czy coś. Nawet jeśli Paweł miałby mieć jakiś zysk z tego forum - niech ma, należy mu się
czynić w stosunku do tych, którym właśnie najdalej do takich postaw, to trudno dalej utrzymywać żartobliwy ton, nieprawdaż?z ludźmi samolubnymi, egoistami i niewdzięcznikami
Podążmy tym tropem. Znasz może sposób na uniknięcie śmierci, hm?Nie ma chwały w bezsensownej, być może dającej się uniknąć śmierci.
Emocjonalność czy sympatia nie powinny umniejszać racjonalności
Widzisz, tu jest sedno sprawy, uzasadnienie naszej zdań różnicy. Ja jestem zdania przeciwnego.To szczur ma rację, a nie obłęd do końca grającej na Titaniku orkiestry, która poszła na dno całkowicie bez sensu i treści, o nic i o nikogo nie walcząc. ich śmierć nie byłą ofiarą, gestem, honorem. Raczej automatycznym bezrefleksyjnym działaniem w głębokim szoku. Poetykę takiego masochizmu mam za zwyrodnienie gustu i estetyki, wręcz gwałt na rozsądku.
Oj chłopie, tym to sobie wystawiasz nie najlepsze świadectwo. Nie będę tego tłumaczył, ale ochłoń i zastanów się, jak przykra jest taka sugestia wymierzona w kogoś zwyczajnie poczciwego, jak Paweł S.@Paweł Myślę, że dobrze złapałem sens twojego uporu. Z doprowadzenia tego forum do stanu używalności masz absolutnie wymierne korzyści.
Mój drogi ci ludzie to byli prawdziwi bohaterowie. Poszli na dno razem ze statkiem, poświęcając swoje życie uratowali życie innych oddając im swoje miejsca w szalupach których jak wiesz zbyt wiele nie było. Zwyrodnienie to w mojej skromnej opinii nie najlepsze (delikatniej mówiąc) określenie takiego zachowania. | ![]() |
To wizja słuszna.Życie nie ma ani wytłumaczenia, ani uzasadnienia. Tylko emocjami warto przeżyć te parę lat na tym ziemskim padole, bo to jedynie emocje są tym, czego cennego tu doświadczamy