• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z panelu watpie.
Raczej trzeba modyfikowac kod, taka sobie opcja jakby ktos wszedl po roku i mial np 5000 postow tom zabijesz przegladarke i nie tylko ;)
Stad pewnie takiej opcji nie ma.

Można zmniejszyć czas między zapytaniami w wyszukiwarce ? te 30 sek. oczekiwania jest trochę irytujące jak źle wpisze hasło zapytania, albo się próbuje znaleźć szybko odpowiednią forme zapytania.

I jeszcze jedno. minimalna ilość znaków zapytania. Jak chce znaleźć tematy pod hasłem DAC to jest to nie możliwe.

sie zobaczy, aczkolwiek to raczej nie sekret...

---------- Post dodany o 16:18 ---------- Poprzedni post o 15:26 ----------

@Zuku - szczerze to nie wiem czy jest plugin do vB, moze jest cos innego - niestety poki co nie mamy dostepu do members area na vb.org, potrzebujemy dane do logowania - w trakcie zalatwiania

A ja mam sugestię aby Paweł siebie i resztę wyrzucił z "Moderatorzy: ..." w każdym forum ponieważ może i sam kolor zielony nigdy nie raził i jakoś to nie przeszkadzało ale czerwony już cholernie denerwuje (zamiast na forum to człowiek patrzy na najbardziej rzucająca się rzecz na czerwono) a jak wiadomo moderatorzy tutaj są moderatorami globalnymi więc wystarczy ich wrzucić do takiej rangi i będę mieć te same przywileje ale już przynajmniej nie będą wyświetlani na każdym forum.

Mnie to wcale nie przeszkadza; przynajmniej jest jakiś kolorystyczny akcent, który ubarwia tą niebiesko-szarą grafikę.

tom3kk, czy dało by sie zrobić tak, że po kliknięciu na temat otwierał sie on na pierwszym nieczytanym poście?

@lklukasz si, widzem ;)
z polskim vB jest "tak sobie" nie ma oficjalnego wsparcia, trzeba z vbhelp zassysac - ogolnie mam zamiar wgrac najwnoszy plik jezykowy, obecny ma przeszlo 2 lata ;)

Czyli,ma być dobrze o ile właściwie wszystko odczytałem (wierzę w tom3kk;aczkolwiek swoich jaj nie położę na pieńku ale to szczegół;)

Powrót