• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A mnie dziwi to, że dla darmowych skryptów (mam na myśli phpBB) jest większe wsparcie niż dla takiego superowego, nowoczesnego, zaje*istego i płatnego vBulletin.

Przeglądarka jest na bieżąco czyszczona. Ale widze że na Chrome czy Operze jest ok - używam starego Firefoxa 3.6.24 bo nie mogę się przesiąść na żadną inną.

Hermes zgadza się - ale sądzę że ta będzie działać, spróbować można.

Też mnie to śmieszy raczej, że na vB nie ma wsparcia praktycznie.

cudny90 do Vb jest dobry support, jesli tyczy sie skryptu to malina, natomiast wszystkie fajne funkcje tutaj to glownie wtyczki pisane 3 lata temu i jest problem z nimi, dla nich vb nie swiadczy supportu z oczywistych przyczyn,

jestem zwolennikiem uzywania jak najmneijsze ilosci, gdyz teraz ciezko sie odzwyczaic jak ktoras z wtyczek nie dziala

Aż chce się wracać na forum, kiedy wszystko zaczyna porządnie działać. Jednak mój skromny "grosz", którym się podzieliłem, nie został przepity :)

Mam pytanko techniczne. Nie mogę się zalogować na forum przez mobilny internet (Vodafone). Wpisuje usera + hasło, klikam zaloguj, strona się odświeża, ale nie jestem zalogowany. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje?

wyczysc cache i cookie przegladarki, przeladuj ja i sprawdz ponownie.
net mobilny w zasadzie nie ma nic do forum jak z innego ci dziala

jesli masz jakis komunikat to napisz tutaj

cytowania selektywnego nie bedzie, przynajmniej przez ten nasz plugin,
na vbulletin jest oznaczony jako: not supported

/tomek, to moje testowe konto

O co chodzi teraz z rangami? Widziałem projektanta, konstruktora itp...jaki jest klucz na to? Czym się różni ranga Projektant od rangi Konstruktor?

O, teraz kolorystyka znacznie przyjemniejsza dla oka - choć nadal Łinterstajl :)

Zauważyłem jednak, że strona główna portalu wyświetla się w starej kolorystyce.

to nie koniec, przysiade jak znajde czas, bo tak to z tableta grzebac sie nie da ;)
mam mala liste TODO i bedzie sie poprawiac

Trzeba powoli powrócić do poprzedniego stylu, ten niestety zbyt kontrastuje kolorystycznie.

Powoli do wszystkiego się dojdzie :P

Nie wiem czy było zgłaszane, ale w panelu prywatnych wiadomości po lewej stronie w kolumnie są częściowo polskie i hamerykańskie nazwy :D - da się to poprawić ?

Polskie tlumaczenie nie jest oficjalne i troche mu brakuje, jednak przed chwila wgralem najnowszy plik i duze rzeczy sie poprawilo - wciaz sa braki ale to juz tak zostawiamy, jest lepiej niz bylo.

Polskie tlumaczenie nie jest oficjalne i troche mu brakuje, jednak przed chwila wgralem najnowszy plik i duze rzeczy sie poprawilo - wciaz sa braki ale to juz tak zostawiamy, jest lepiej niz bylo.

Zamiast miejscowość jest napisane "Przegląda" po lewej stronie a skoro już tak mało brakuje to przecież sam możesz dopisać tłumaczenie w plikach językowych chociażby tych miesięcy.

tagi offtopic itp itd nie za ladnie wygladaja

Nie na temat...
test

Informacja
test

[note] test [/note]
Wskazówka
test

w nawigacji forum jest blad

bladforum.jpg

ad 1 - nie da sie kliknac
ad 2 - tam nic nie powinno byc a jednak jest
to samo sie pojawia w zaawansowanym edytorze tekstu - nie da sie kliknac w noc bo wyskakuje np "spolecznosc forum" (czyli pasek ktory byl a go nie ma!)

Powrót