• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Tomek, nie wiem czy było takie zgłoszenie, ale pod głównym górnym bannerem jest pusta biała przestrzeń, a w niej tylko Napisy:
Forum
diyaudio.pl
Witamy na diyaudio.pl

To jest bez sensu, nie da się tego wywalić?

Jeżeli nie będzie cytowania selektywnego, to sądzę że warto by było chociaż dodać przyciski najczęściej używane do szybkiej odpowiedzi, czyli żeby tam było, quote, note, code.

Dało by radę takie coś zrobić? :)

Jeżeli nie będzie cytowania selektywnego, to sądzę że warto by było chociaż dodać przyciski najczęściej używane do szybkiej odpowiedzi, czyli żeby tam było, quote, note, code.

Dało by radę takie coś zrobić? :)

selektywne raczej bedzie, musze troche pgrzebac w kodzie - mam nadzieje ze sie uda, napisze

Coś niedobrego dzieje się chyba z wysyłaniem prywatnych wiadomości.
Dzisiaj po południu wysyłałem (użytkownik Dabyl), niby wszystko przebiegło ok, ale śladu po wysłanym nie ma w skrzynce i czuję, że on ani kawałka wiadomości nie dostał.
Diabeł zeżarł?

hm, ciezko mi cos napisac - dostalem/wyslalem kilkanascie i nie widzialem problemu... hmm2

No nic, może ja coś sknociłem w pośpiechu i nie to kliknąłem, maszynki PMess forumowej używałem tylko kilka razy. Może D. przeczyta i się odezwie, że to u mnie jakieś przygody z prostym wysyłaniem majla.

Nie chwytam różnicy... Dostaję wiadomość, odpisuję w tym okienku na szybkie odpowiedzi, klikam zatwierdź.... i znika bez śladu. Przed chwilą ponownie, do tom3kk i w wysłanych ani śladu.

dostalem od ciebie, sprawdz czy nie masz full w wyslanych albo moze twoje wyslane sie nie zapisuja, chyba gdzies byla taka opcja

---------- Post dodany o 19:42 ---------- Poprzedni post o 19:41 ----------

w ogolnych ustawieniach, ustaw zeby zachowywal kopie w wyslanych

Wiadomości wysłane sie nie zapisują jak na dole nie klikniesz "zapamiętaj wysłane" czy jakos tak.
Po wysłaniu nie ma po nich śladu.

Nie wiem, czy już było ale chciałem gorąco podziękować koledze .3lite za umożliwienie spotkań fanów diy z tego forum na daudio.pl.
Nie zdążyłem na d.audio, bo jego działanie zostało zawieszone.

Również wielkie dzięki dla Pawła za jego wkład w przywrócenie i reorganizację diyaudio, do spółki z kolegą tom3kk.
Dokładnie, dzięki!

cytowanie selektywne zrobione - dziala podobnie, na pasku obok "dzięki" macie "Cytuj zaznaczony tekst"
poprzedni produkt nie chcial dzialac

No pięknie! Tylko może"Cytuj zaznaczony tekst" przenieść pod post, obok "Raportuj zły post"?

Dzisiaj po południu wysyłałem (użytkownik Dabyl), niby wszystko przebiegło ok, ale śladu po wysłanym nie ma w skrzynce i czuję, że on ani kawałka wiadomości nie dostał.
Nie tyle nie dostał, co późno zagląda na forum ;) Zakładam, że już wszystko OK.

mam nadzieje ze docenicie awans 2 forumowiczow
Którzy, którzy? :)

---------- Post dodany o 00:22 ---------- Poprzedni post o 00:22 ----------

Aaaaa, już widzę - dwóch nowych zielonych - gratuluję :)

Powrót