• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dostalem msg na priv coby zwiekszysc iosc wyswietlanych postow per temat, obecnie to lipne 10 / strona, zwiekszyc do 20?

winno byc teraz wygodniej, na elce jest chyba jeszcze wiecej nawet... zostawimy poki co te 20

Ilość postów na stronę tematu można sobie samemu ustawić w profilu. Ja mam 50 i jest w sam raz.

A fakt, sam mam 50 - widocznie ta osoba nie wiedziala, a zapomnialem o tym.
To mamy z defaultu 20 - o tak.

;)

wczesniej w CMS dalo sie wstawiac HTML, teraz tylko BB code stad nawala, poprawie to zaraz - wrzuce jako zdjecie
jak cos jeszcze wygrzebiecie to mozecie mi PM wyslac - ja to poprawialem recznie po upgradzie, ale widocznie cos pominalem...

Zdjęcia nie dam rady powiększyć:

.3lite nie masz dostępu do tej strony.

Tak samo mam z niektórymi albumami.

Niestety jest dalej to samo, brak uprawnień :(

Nie na temat...
.3lite nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

Oczywiście chodzi o te linki do attachments:
http://diyaudio.pl/attachment.php?attachmentid=6548&d=1366216924
http://diyaudio.pl/attachment.php?attachmentid=6549&d=1366217327

no chyba wywalimy obrazki z zalacznikow vB, zostawimy ten mechanizm tylko dla innych pliczkow - cos daremnie to dziala

---------- Post dodany o 19:39 ---------- Poprzedni post o 19:32 ----------

W zasadzie juz to zminilem, nie ma chyba sensu zeby sie opcje dublowaly.
Bedzie "elektroda" style - chyba najsensowniejszy.

Zenua, jak usune mozliwosc dodawania jpg via zalacznik, to nie da sie ich ogladac - tych dodanych przed zmiana.
Coz, wlaczylem spowrotem zeby dalo sie ogladac te starsze zalaczniki.

Powrót