Chyba cos wam sie pomyliło :/
Za głęboko szukanie sensu
Kolejny raz mnie zaskakujesz

Mamy postępować w myśl przyśpiewki: Polacy nic się nie nie stało? Uważasz, że nie ma żadnego drugiego dna całej tej sytuacji? Czyli te posty wyżej to takie bla, bla, blanie bez sensu, bo jest tak wspaniale i cudownie...
Uważam, że sprawa ma dużo głębiej swoje dno, a to że LS i .3lite polecą nie było skutkiem łamania prze regulaminu forum. Gdy przeczytałem posty mariana przed banami (przepraszam zakazem pisania), widać jak na dłoni, że to tylko kwestia czasu była kiedy polecą.
Nie łamali żadnych punktów regulaminu, więc Paweł S. potraktował ich za całokształt, z wiele znaczącym dopiskiem "ktoś się z tym nie zgadza", brakuje tylko po "ktoś" słowa na k.
W pierwszym odczuciu myślałem, że to w sumie tylko emocjonalna reakcja (każdemu puszczają czasem nerwy), lecz jest zupełnie inaczej. To wyrachowane i cyniczne działanie mające swoje źródło w wydarzeniach po Wielkim Krachu diyaudio i tym co się wtedy działo.
Teraz troszkę o regulaminie i paragrafach
Dostałem jakiś tydzień temu ostrzeżenie. Zdublowałem posty, złamałem regulamin są na to paragrafy, należało się. Gwoli ścisłości na "wyczyny" mariana nie ma paragrafów w regulaminie, bo jaki paragraf może opisać ludzką przyzwoitość ?
No i w sumie temat by był zamknięty, lecz po jakimś czasie zacząłem się zastanawiać nad tymi słowami "Na razie upomnienie."
Czyli taka w sumie gorąca prośba w stylu piosenki Hylińskiej
http://www.youtube.com/watch?v=OiK2Cs1Ww-E z końcowym mocnym podsumowanie od 3:02.
Mówię więc Wam wszystkim "na razie". Wrócę jak zaczną tu szarych userków szanować.
z poważaniem
asa