• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dlaczego przed zalogowaniem mogę przeglądać forum normalnie, a po zalogowaniu pojawia się tylko takie coś?

lxepohqf4ugvgl80k9r6_1383416702.jpg

Odpowiedź typowa dla tego forum. Nie pomyślałeś, że po prostu zalogowałem się z innego komputera?

Udało mi się zalogować z mojego komputera. Co mogło być przyczyną poprzedniego błędu, bo w moim komputerze nic nie zmieniałem?

Opcję 'Usuń historię przeglądania" również używałem i nie było rezultatu, więc to nie to.

podczas wysyłania zaproszenia jest {username} - nie uzupełnia nazwy użytkownika , któremu wysyłamy zaproszenie ( testowano wysyłanie zaproszenia z panelu danego użytkownika)

Jakies braki w paczcce polonizujacej, nie jest to krytyczne tak wiec przy okazji zobacze.
Dzieki za info.

Tomku, czy te forum wysyła maile? Jeśli tak to proponowałbym ustawienie u właściciela sieci RevDNS bo maile mogą być odrzucane.

Witam,

co może być przyczyną, że forumowy uploader odrzuca mi wszystkie załaczniki z plikami graficznymi i to nawet o objętości niecałych 100 kB ?

Pozdrawiam,
Jacek Zieliński

@.3lite
maile wychodza z mail.tomekk.org i ma reva:

[tomekk@tt]:/home# host diyaudio.pl
diyaudio.pl has address 176.56.230.46
diyaudio.pl mail is handled by 0 mail.tomekk.org.

[tomekk@tt]:/home# host 176.56.230.34
34.230.56.176.in-addr.arpa domain name pointer mail.tomekk.org.

@Jacek
Jakis komunikat jest? Pojawia sie trojkat?

Wrzucasz zdjecie przez mechanizm vB, a nie przez uploader.
Dostosuj sie do czerwonego komunikatu pod oknem odpowiedzi.

Masz taki ladny komunikat pomiedzy naglowkiem, a przyciskiem "zaladuj obrazki".
Winno dzialac pod JS ale widze ze w IE jest z tym problem.

Zmien przegladarke na cos normalnego, firefox, chrome, opera itp.

Powrót