• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Gdyby się przestawił w dniu, gdy cała polska przestawiała czas o godzinę do przodu, to OK... ale on mi się przestawił dziś w nocy o godzinę do tyłu :huh:

Gdy była zmiana czasu to sam musiałem zmienić bo z automatu nie poszło.

Wyglada jak zmieniony tryb wyswietlania watkow badz nie do konca zaladowany styl, nie wiem refresh?

Apropo Uploadera obrazków, to przydałby się tam przycisk "Kopiuj",żeby kopiować wygenerowany kod do schowka. Zawsze to parę klików mniej ;)

Tak myslalem o tym, zaznacz all i kopiuj do schowka.
Niestety doszedlem do buga z textarea i produktami apple'a - w zasadzie safari na iOS.

Odstawilem na jakis czas, powalcze jeszcze z tym 'pozniej'.

W vB nie ma takiej opcji zeby per dzial jakies powiadomienia uruchamiac, trzeba dopisac.
Az tak bardzo potrzebne? :)

Tylko info - dostalem dzis mail z info ze moze poleciec reboot na nodzie, tak wiec moze sie zdarzyc ze forum na chwile wyleci.
Nie nalezy sie przejmowac.

Strasznie mnie irytuje forumowa wyszukiwarka. Często muszę korzystać z googla z opcją site:diyaudio.pl bo wyszukiwarka nie znajduje słów poniżej 4 znaków, np: DAC, AWX, STX, USB itp.

Czy można coś z tym zrobić?

Sie da, lecz nie tak 'hop siup'.
Musze zrobic maly rekonfig serwera SQL, poczym go przeladowac i odbudowac indeksy fulltext search.

Sprawdzales moze awx* usb* itp?

Działa. Nie przyszło mi to do głowy żeby używać takiej opcji, myślałem że specjalne znaki są wycinane z zapytań SQL. Dzięki :)

Powrót