• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Juz przerabialem.
Domyslnie, niestety vb 4 nie wspiera zalacznikow w PM.

A zas wtyczki w necie sa po prostu do dupy niepodobne, tak wiec wybacz - na ten moment pozostaja zewnetrzne serwisy.

Można dodać do wiadomości załączniki jpg. po wrzuceniu go najpierw do galerii. Zawsze można przerobić pdf na jpg.

Dokładnie. Chodzi o jak najprostszą opcję. Dodaję załącznik jaki chce .rar / jpg / pdf itp i wysyłam. Więc pozostaje przesyłać meilowo.

Pozdrawiam

Zawsze można wysłać gołębia pocztowego itp. Ale tu nie o to chodzi.

Wiem o co chodzi, ale nie zawsze jest możliwość wysłania maila do użytkownika i w ten sposób można sobie poradzić.

Dawno tu nie pisałeś i już zdążyłem zapomnieć tego przyjemniaczka na Twoim avatarze i przeważnie nieprzyjemnych wpisów.

Czy wy też tak macie, że jeśli polubicie post z miniaturkami, to automatycznie te fotki zmieniają się w zdjęcia o oryginalnej rozdzielczości ?
Jakoś mocno mi to nie przeszkadza, zastanawiam się tylko czy to moja wina czy normalne zjawisko ;)

Ta wtyczka co zmniejsza fotki - ta co dodaje pasek zeby kliknac po full size dziala w JS.
Niestety po kliknieciu lubie to, inna wtyczka robi reload tresci w locie i wtedy ta druga wtyczka nie dziala, i fotki robia sie full size.

Dwie nieoficjalne wtyczki i maja problem. Byc moze wylaczenie kolorowania pomoze, ale nie jestem pewny czy wtedy tez post jest ladowany ponownie w tle.

Byc moze wylaczenie kolorowania pomoze, ale nie jestem pewny czy wtedy tez post jest ladowany ponownie w tle.

Tomku ale chyba nie ma sensu zawracać sobie tym głowy. Mnie to nie przeszkadza, tym bardziej że takich sytuacji wiele nie ma. Potraktujmy to tak, że jeśli już ktoś zasługuje na "dzięki" to zasługuje i na pełnowymiarowe fotki w poście :D

Czy wy też tak macie, że jeśli polubicie post z miniaturkami, to automatycznie te fotki zmieniają się w zdjęcia o oryginalnej rozdzielczości ?
Jakoś mocno mi to nie przeszkadza, zastanawiam się tylko czy to moja wina czy normalne zjawisko ;)

Pisalem o tym wczesniej :)

Nie wiem czy to błąd, czy jak inaczej to nazwać, ale czy to normalne (tutaj) że zamyka się czyjś temat tak mniej więcej w połowie dyskusji ?
Założyłem temat o tym że poszukuję wzmacniacza do samochodu, codziennie przeszukuje w chwilach wolnych od pracy allegro i wrzucam linki z zapytaniem o opinię,
lecz gdy dziś chciałem to zrobić, okazało się żę mój temat został zamknięty. Tak z ciekawości sprawdziłem kilka stron wstecz, czy to normalna praktyka, i w ciągu ostatnich 12 miesięcy (dalej sprawdzać mi się nie chciało) był to jedyny temat z kłódką.
Nie wiem czy to polityka "przyglądania mi się bliżej" :))) Czy może przypadkowe kliknięcie, czy może próba pokazania mi że jestem tu nieproszonym gościem, bo moderator ten nie pofatygował się by napisać mi PM w tej sprawie. A jakoś tak w życiu mam że lubię mieć jasnośc w pewnych sprawach i choć to tylko forum, miejsce, którego odwiedzanie nie jest dla mnie koniecznością, to jednak chciałbym wiedzieć czy przypadkiem się nie napraszam.

Nie wiem czy to polityka "przyglądania mi się bliżej" )) Czy może przypadkowe kliknięcie, czy może próba pokazania mi że jestem tu nieproszonym gościem, bo moderator ten nie pofatygował się by napisać mi PM w tej sprawie.

Przeczulony jesteś a moderator to też tylko człowiek i mylić się może.

Jakbyś nie był przewrażliwiony to być po prostu zapytał czemu zamknięto Twój temat a nie pisał cały swój wywód razem z zacytowanym przeze mnie akapitem :)

Zaciekawiło mnie że llklklkukasz napisał to do mnie gdy napisałem że po moim powrocie po latach zdziwiło mnie jak mało ludzi tu teraz pisze ;]

Nie specjalnie zamknąłem temat... juz otworzyłem
Znów z telefonu pisałem i nawet nie zauważyłem, ze sie kliknęło
Jakbys zauważył to sam w nim pisałem

Tomek mozesz przenieść ten "ptaszek" gdziekolwiek aby nie był obok wyslij posta?

Powrót