Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Myslalem o czacie, ale to sa kombajny i nie wiem czy chcemy z forum czat robi.
ALE vb posiada cos takiego jak spolecznosc czy grupy, u nas jest to wylaczone - moze bysmy to mogli sprawdzic.
Tam chyba da sie jakie strefy dla wybranych zakladac, nie wiem jak to do konca dziala.
Ja mam małe pytanie odnośnie zdjęć - dlaczego niektóre, żeby zobaczyć w powiększeniu trzeba pobrać a inne wyświetlają się od razu w postaci nowej karty w przeglądarce a jeszcze inne po prostu jako "galeria" na wierzchu strony?
Trochę wkurzająca jest ta konieczność pobrania fotki do siebie żeby powiększyć.
Zalezy jak ktos fotke wrzucil.
Galeria sie robi dla fotek z naszego uploadera.
Fotki z zewnetrznych serwisow sa obslugiwane jako normalne linki.
Dodatkowo fotki wrzucone dawno przez vB wymagaja zalogowania zeby je przegladnac.
- - - - - aktualizacja - - - - -
A czasem ktos wrzuci link do fotki nie w tagu img, co powoduje pobieranie pliku.... w specyficznych przypadkach.
Tak wiec, nie da sie nad tym zapanowac.
I mamy link do dużego obrazka. Można by zmienić wszystkie linki jaki są na forum. Aby odnośnik miał link podobny do tego z miniaturki. Tylko koniecznie jest napisanie odpowiedniego skryptu.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.