• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Koledzy, koleżanki ponownie przypominam iż forumowy uploader obrazków przeznaczony jest dla treści używanych w serwisie i na łamach for.
Proszę sobie nie wrzucać prywatnych fotek i 'wieszać' ich w inny serwisach, uszanujcie to - jesteśmy serwisem non profit, i nie będziemy ratować 'internetów'.

Codziennie dostaje raport z konsystencji filesystem'u i widzę co przybywa, a jest grupa userów, którzy nie udzielają się na forum, a np wczoraj wrzucili sobie 100 fotek.
Możecie sobie uzyć publicznego uploadera elektrody, tam tez fotki wam nie znikną.
Wiem że uploader jest wygodny, ale został stworzony na potrzeby serwisu.

Następnym razem jak zainteresuje się tematem, obiecuje BANa + podmiane wszystkich zdjęć na np gołe penisy, tak żeby było wam wstyd.

Dzięki, peace.

- - - - - aktualizacja - - - - -

A to dla ciekawskich, bez zwiazku z powyzszym - widac kto na wylocie ;-p
8340bf085cc75f837d8db805e17bf633_1448788661.jpg

Ostatnia edycja:
tomek, a moze by wprowadzic oplate dla tych ktorzy chca hostowac na zewnatrz?
nie wiem ile to kosztuje - np 50zl/rok?
wolalbym tak niz wkurzac sie na reklamy

Please ;)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Dostalem PMki. Statystyki prezentuja laczna ilosc fotek, a nie fotki zamieszczone w zew. serwisach, no bez jaj koledzy/kolezanki.

Nie wiem czy przeoczyłem jakiś news, ale ku mojemu zdziwieniu nie działa już oznaczenie tematu jako przeczytany przez dwukrotne kliknięcie na ikonę kolumny. Były jakieś zmiany, czy to tylko jakiś problem u mnie.
Nie ukrywam, że często tej opcji używałem i wydawała mi się ona konieczna, teraz już chyba nie ma możliwości aby odznaczyć pojedyncze wątki, a jedynie całość.

Nie wiem czy przeoczyłem jakiś news, ale ku mojemu zdziwieniu nie działa już oznaczenie tematu jako przeczytany przez dwukrotne kliknięcie na ikonę kolumny. Były jakieś zmiany, czy to tylko jakiś problem u mnie.
Nie ukrywam, że często tej opcji używałem i wydawała mi się ona konieczna, teraz już chyba nie ma możliwości aby odznaczyć pojedyncze wątki, a jedynie całość.

Potwierdzam. Mam to samo.

Dzis 21, reboot serwera.
Znikniemy na chwile.

Mysle ze forum dziala szybko, ale planuje cosik zeby jeszcze szybciej smigalo - zasoby mi sie marnuja ;)

Witam, takie pytanie. Czy byłaby szansa na dodanie do galerii znaku "wodnego" naszego nicku z forum? Gdzieś w rogi fotki.

"nik156 @diyaudio.pl"

Pod Chromium opcja "Odpowiedź z cytatem" po kliknięciu cały czas się ładuję i w sumie nie wiem po jakim czasie się pojawi (o ile to zrobi)...

Powrót