Marketing ze względu na to, że Tobie nie pasują a 95% użytkownikom tak? Leczą mnie takie wpisy...Swoją drogą marketing w necie przyniósł skutek skoro jest dość spore zainteresowanie nimi...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Marketing ze względu na to, że Tobie nie pasują a 95% użytkownikom tak? Leczą mnie takie wpisy...Swoją drogą marketing w necie przyniósł skutek skoro jest dość spore zainteresowanie nimi...
Niektórzy są dość dobrze osłuchani (np Ty dolphin) że potrafią coś podpowiedzieć a nie dawać panaceum na wszystko w postaci AWX
A jaki charakter brzmienia ma vifa? Ja akurat lubię subtelne wysokie, nie natarczywe. Z tego co wyczytałem morel może mi podejśćosobiscie wybral bym morela bo nie lubie vify xt
o wiele ladniej brzmi morel
Może za 2-3miesiące staniejebenek161 to jak będziesz już robił od nowa zwrotkę to zainteresuj sie innymi wysokimi niz morel, bo ten drogi na dzien dzisiejszy jest.
Jaka tuba? Tonsil raczej kiepskie wysokotonówki matuba tonsila brzmi pięknie ale jednak za agresywnie
Trochę drogo bo na początku zakładałem że wydam ok 150zł na wysokotonówkę. Ale nie skreślam, najwyżej dołożę jeśli naprawdę będzie warto, tylko ktoś musiałby zwrotke zaprojektowaćmam jeszcze propozycje
moze wavecor ten co jest na allegro
bardzo delikatny, spokojny
tylko cena 200zl za sztuke
Jaka tuba? Tonsil raczej kiepskie wysokotonówki ma