Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Owszem, mam jeszcze 3 wkładkiLuke666 może też jeszcze ma Panasonic WM61A, napisz mu priv .... (elegancka transakcja - polecam....)
najwiekszy minus zastosowania innego mikrofonu jest taki, ze pod wm61a jest plik kalibracyjny ktory wyrownuje jego charakterystyke i pomiar jest prawie liniowy - prawie bo kazda wkladka ma niestety inne parametryCzy mikrofon od kina np denona lub onkyo będzie podobnie wiarygodny jak samoróbka na wkładce WM61A ?
jestes pewien, ze siedzi tak wkladka panasonica? Moich dwuch kolegow ma takie mikrofony az z ciekawosci sprawdze co tam siedzi
odkopuję temat.
Panowie co polecicie z obecnych ofert w rolę mikrofonu pomiarowego, zastanawiam się nad zmianą obecnego poczciwego 61A na coś wyższych lotów, np UMM-6 (ok 600zł) ale porównując mój do testowanych prze ze mnie ECM999, ECM8000 z plikami kalibracyjnymi różnic nie zauważyłem.
Ale przydał by mi się drugi zestaw pomiarowy i stąd pomysł na jakiś mikrofon może USB...
Jakieś pomysły ?
Pozdrawiam
5 metrów dobrego kabla mikrofonowego może kosztować tyle co mikrofon