• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

mikrowieże? czy moze cos innego?

A mi wlasnie moj odtwarzacz CD zaczal padac :( Niby wystarczy wymienic laser, zamiennik 15zl oryginal dwa trzy razy wiecej. Tylko czy mi sie jeszcze chce ukladac te srebrne krazki na ruchoma tacke? Predzej chyba wszystko zgram na kompa. I wydaje mi sie, ze wszystko idzie w tym kieruneku.

Od wielkiego dzwona uzywam wiezy nakamichi soundspace.

Ale też bez mp3 i calej reszty nnowoczesności.

Predzej chyba wszystko zgram na kompa. I wydaje mi sie, ze wszystko idzie w tym kieruneku.
tak, wszystko idzie w tym kierunku
widac to wyraznie na przykladzie car audio. wiekszosc nowych radioodtwarzaczy nawet nie ma juz CD :(
przez co sa duzo tansze ;)

widac to tez na sprzecie domowym, ale na mniejsza skale. odtwarzacze sieciowe staja sie coraz popularniejsze

wracajac do tematu - dziewczynie pomysl sie spodobal...
ale jak dotarlo do niej ze musi to sobie sama kupic (ja funduje tylko kolumny) to z wielkim fochem podziekowala za pomysl :???:

Powrót