• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mini back louded horn - poszukiwania głośnika

Czy moglbys udostepnic plik w cadzie. Wycioł bym sobie takie z amelinium, wyglądały by kosmicznie. Sam to zaprojektowałeś?

Oczywiście że poważnie. Nieraz mam tak dużo odpadów z 5mm arkuszy ze spokojnie moge je do tego celu wykorzystac, troche to bedzie trwało (okolo 3-4 godzinki )ale co tam.Tylko widze ze autor projektu niekwapi sie do udostepnienia pliku.

Wyślij mi mail to mogę Ci kilka plików przeslać bo z rozszerzeniem dxf ani dwg niemożna załadować. Jakbyś miał więcej materiału to mam ciekawy projekt na 8 calowego fostexa , albo 5.25 z tweaterem tylko to już bedzie trochę roboty przy tym .

Ps. Amelinium - Crazy Polish Guy - uwielbiam niekonwencjonalny tok myslenia. Nudne glosniki dla nudziarzy.:lol::flapper:

Ostatnia edycja:
Najpierw policz ile to będzie ważyło, bo się okaże że podkonstrucję na stropie musisz robić ;)

Powrót