Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
t? jest sens dopłacić 450 zł do HD?
Najlepsze rozwiązanie dla diyowców to by był gotowiec z wejściem i wyjściami I2S/SPDIF, ale nie wiem czy takie coś jest w sprzedaży.
No to dawaj coś więcej!W jakiej konfiguracji to masz i jak to gra ?
Nie niema.. jeszcze dodatkowa konwersja DA ze zrodla do PRE a potem AD do dsp i pewnie strata czesci bitowNie ma sensu używanie miniDSP jako zwrotnicy w klasycznym systemie (przedwzmacniacz przed zwrotnicą, końcówka mocy po zwrotnicy).
http://diyaudio.pl/showthread.php/20412-Aktywki-nr-2-czyli-GDN-13-50-9-i-Seas-29TAF-W/page2
Jeśli zgadzasz sie na zasilanie 12v to procesor alpine 700/701 lub podstawowe modele helixaZnasz może coś godnego zastosowania z dobrymi przetwornikami
raczej zdalnej regulacji głośności miałem na myśli a analogowo do ustawienia górnego progu głośności , gdzie głośność cyfrowa może być na max czyli 0cyfrową do dokładnej zmiany głośności
Trzeba dopytać. Była planowana i nawet jest informacja i zdjęcie na stronie. Nie wiem jak z dostępnością, bo z tego co wiem Nick przeniósł biznes z Luksemburga do Polski całkiem niedawno i trzeba by sprawdzić czy już ma ogarnięte wszystko.To się w ogóle da kupić gotowe w obudowie ?
tylko ze do 3 way potrzebujesz 6 kanalow na wyjsciu, czyli minidsp ..x8 albo dcx2496 jak slawek
Jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie tak!Sprzęt do CA lepszy jak do domu ?