• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mini Monitory do komputera i telewizora

Reakcji
0
Witam
Znalazłem na ebayu takie coś http://www.ebay.com/itm/pair-2pcs-H..._Speaker_Parts_Components&hash=item4ace3a9bc4
co o nich szanowne grono forumowiczów myśli, czy ktoś miał z nimi do czynienia , a tak konkretnie szukam jakiś szeroko pasmówek do mini monitorków tak do 13 cm . Na początku brałem pod uwagę fountek fr88ex ale chyba będą za małe ,jeszcze jest tang band w4-1320 o którym myślę najpoważniej ,może panowie jeszcze coś ciekawe zaproponują

Cube audio f-155
Fostexy legenda, ale nie znam

---------- Post dodany o 17:59 ---------- Poprzedni post o 17:51 ----------

A moze male 2 drogi? Zobacz nowy temat kolegi dj_zibi w dziale gotowe konstrukcje

Cube miałem trochę za duże i linia ,a ja chce monitorki , fostexy też myślałem ale też trochę sobię życzą za marke i najważniejsze budżet do 300 za przetworniki i dlatego te ciekawe 2 drogi odpadają

Pojemność 5-6 litra może być , żeby zmieściło się na szafce pod telewizorem

Powrót