Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Spot już jutro, więc przydałoby się uzgodnić godzinę, transport, itp... Jeżeli chodzi o mnie to jestem sąsiadem Pawla S. więc nie będzie problemu... Dodam jeszcze, że wymiary moich kolumn to 20*25*90 cm, jeśli starczy miejsca, to mogę zabrać również suba na LW800...
Witam!
Potwierdzam swoją obecnośc na spocie
Będę miał 3 wzmacniacze i skrzynie 42l pod głośnik 30cm -zamknięta.
Skrzynia jednak jest gdzie indiejniż wzmacnicze, że trzeba by echc w dwa miesca po sprzęt. Jeślito problem, to nie muzę jej brac
Dla zainteresowanych spotem mogę powiedzieć, że w niedziele mimo ze został przełożony, byłem w Koszalinie. Więc nie tracąc okazji spotkałem się z Pawłem S. w emce na głównych holu. 2h rozmowy o sprzęcie minęło jak 15min Jestem ciekawy, co ktoś z boku mógł sobie pomyśleć podsłuchawszy naszej zaciętej rozmowy o diy Został,,opracowany" plan rozwoju spotow diy na pomorzu oraz nowe myśli konstrukcyjne.
Przez stracenie poczucia czasu nie zdążyliśmy wpaść do RTV, aby poznęcać się nad sprzedawcą (choć był taki plan). Mini Sopot myślę, że się przydał i że paczka pomorska biedzie się powiększała. Pozwoli to na przybliżenie kilku etatowych głośników bez kupowania wszystkich w własnym zakresie. Niestety nie mieliśmy pod co podłączyć GDN, którego przytachałem ze osoba do Koszalina Wiec kolega nawet go nie zobaczył
Przez mojego szwagra wydało się coś Pawle milcz
panowie to mnie zaczyna naprawde denerwowac...:/ Breg znowu niezabardzo ma czas w niedziele bo sobie jedzie na zawody wedkarskie :/
twierdzi ze w nastepna niedziele bedzie mozna dzialac juz od 13...
jezeli ktos sie niecierpliwi to proponuje spotkac sie u mnie tylko z kolumnami. a w nastepnym tygodniu potestujemy suby i kino.
UKA z niecierpliwoscia czekamy na tego BSW
a moze ktos inny udostepni odpowiednie pomieszczenie??
[ Dodano: 2006-06-17, 22:42 ]
po raz kolejny wszystko nam zepsul breg...
jezeli ktos ma jakies miejsce to prosze sie zglosic... (u mnie juz odpada)
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.