• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Minimal, detroit

Siema, teraz dopiero zobaczyłem temacik :twisted: . Ja również gustuję w takich klimatach, minimal, tech-house, deep house i ogólnie dużo różnej nie komercyjnej elektroniki. A źródełka to różnie, torrent czy emule czasami coś mają w swoich zasobach, a tak to głównie soulseek, rapidshare a co do niego to na przykład ta stronka http://globalnoises.blogspot.com/

Pozdro

a ja się do was dołączam bo też uwielbiam elektroniczne dźwięki typu hause, trance hardtechno i inne rodzaje tej muzyki ;) skąd ściagam? najwiecej mam odkolegi co jest djem a reszta z rapidów czy bearshare np :)

Kobieta gustująca w tej muzie, już Cie lubię.
A jak jesteś blond (naturalną) azjatką to juz czuj się moja żoną :mrgreen:

Tinia, zrób kolegą prezent i sama wrzuć na rapida.

Miło że ktoś odpowiedział na mój temat (w szczególności że jest tu kobieta), ale widzę że nie jesteśmy zbyt liczną grupą na DIYAudio.pl

Wybacz keisan, że robie offtop w twoim temacie ale sam przyznaj że sytuacja jest wyjątkową :)
Tak więc w ogóle witamy cię Tinia, na forum i w naszej braci DIY!!!!!! :D Jest to niecodzienna sytuacja, gdyż kobiety tu rzadko zaglądają ;)

A ja myslalem ze na tym forum sa sami fanatycy muzyki powaznej, roka czy metalu :razz:
Witam kolegow i kolezanke ktorzy gostoja w wtakiej muzyce :smile:
Ja od siebie moge polecic ta stronke http://club-nation.eu/ tu znajdziecie z pewnascia cos dla siebie :wink:

n_omyzs napisał:
Ej, skad wiecie ze Tinia to xywka dziewczyny

znaczek obok nicku mowi sam za siebie... :razz: no chyba ze to jakas podpucha :twisted:

a co do tematu lubie czasami przywalic szybka nuta... np. Techno Schranz i takie tam :razz:

Powrót