• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mitsubishi COLT 1994

Reakcji
6
co w drzwi?? czy w ogole mozna?? bo otworu nie ma...jest tam wogole instalacja?? nie wiem czy jest tam cos do przymocowania glosnika...nic nie wiem wiec pytam;) pozdro

jak nie mozna jak mozna... jak dziur nie ma to trzeba je zrobic, a w drzwi wstaw sobie to na co cie stac ;]

podaj wiecje konkretow, eh.. przeciez my nie jestesmy jasnowidzami i nie widzimy jak to wyglada, ile masz na to kasy itd... niby 132posty ale jakos srednio bym ocenil umiejetnosc sprecyzowania pytania

wez kawalek mdf lub wiórowej o wym trche wiekszych niz głosnik i wladuj to pod tapicerke drzwi; przymocujesz to do drzwi na srubki, bedziesz musila wiercic w profilach ale stary colt wiec warto;

wstaw jakiegos stx albo 2 :)

[ Dodano: 2005-10-03, 20:11 ]
zamiast ladowac kase w drogi system kup jakis wzmak

pytanie bylo raczej do kogos kto owego colta ma:) lub wie jak toto w srodku wyglada.Trudno jest to opisac:)

z tylu wchodza 17cm glosniczki:) z tym no problem ale nie wiem co z drzwiami:) powiedzmy ze kasa sie nie liczy.;) pozdro i dzieki:)

Nie ma kieszeni na drzwiach?? zrób kieszenie z MDFu i ładuj co tam sobie chcesz, tylko drzwi dobrze wygłusz.

Powrót