Witam. Bede może zamawiał ten głosnik z Niemiec jak będą chętni obecna jego cena to 125 euro + 30 euro przesyłka. Jak wezme więcej głośników gościu da 10% zniżki. Byłby ktos chętny?? Pisać. Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
biorac pod uwage po ile moznabylo go kupic w polsce to bardzo drogo :???:Maxi napisał:Swoja drogą, drogo troche...
oj zdziwil bys sien_omyzs napisał:Ja nie rozumiem okreslenia za szybki glosnik... hm.. glosnik gra tak jak mu podaja sygnal, moze mulic ale zeby byl za szybki?
tez mnie to dziwi. bardziej przemawia do mnie teoria ze sluchacie glosnikow w za malych pakach czy zle dostrojonych bassreflexach i stad takie anomalia...Ja nie rozumiem okreslenia za szybki glosnik... hm.. glosnik gra tak jak mu podaja sygnal, moze mulic ale zeby byl za szybki? Jesli sam sygnal jest "mulacy" to w czym przeszkadza ze glosnik jest szybki? Wyjdzie z tego tak czy siak mul..
| Caleb, powiem Ci tylko tyle, że to forum ma na tyle dziwną mentalność, że gdy zaczynałem w 2005r, i napisałem kilka postów na temat stosowania głośników samochodowych w domu, głośno mnie wyśmiano i powiedziano że inne prawa rządzą w samochodzie i inne w domu i nie powinno się stosować głośników samochodowych w domu. Teraz jakoś większość ludzi stosuje głośniki do CarAudio w domu i sie tworzą złe opinie o głośnikach. Tak samo jak skombinowałem swoje paczki na szerokopasmowym ARZ i wysokotonowej vifie tc20, smiano się ze mnie ze tak sie nie robi. Teraz? polecają takie zastosowania dla uzyskania najlepszej srednicy, czyzby słynacy wtedy ARN im się znudził :?: ... | |
kit z tym ze spadnie mu wytrzymalosc mocowa ;]Caleb napisał:zreszta nie dziwi mnie to, skoro wielu z was aplikuje 8' w 20 litry (MDS08)... dajcie im jeszcze powiedzmy z 10 litrow to moze bas bedzie normalny
ale musisz tutaj rozroznic o jakich glosikach mowa - np tzw "pompki" kompletnie sie nie sprawdzaja w domu. glosniki o klasycznej budowie jak wlasnie MDS sa OKwasik1989 napisał:napisałem kilka postów na temat stosowania głośników samochodowych w domu, głośno mnie wyśmiano i powiedziano że inne prawa rządzą w samochodzie i inne w domu i nie powinno się stosować głośników samochodowych w domu.
Teraz jakoś większość ludzi stosuje głośniki do CarAudio w domu