• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mocny sub pod DLS A6

• Autor wątku Autor wątku duber
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Witam,chcialbym zmienic moje cerwin vega 104(dwie sztuki) na cos z mocniejszym i to duzo mocniejszym wykopem.chcialbym aby owy sub/suby schodzily tak samo nisko i byly rownie szybkie.
muza jaką slucham hmm chyba kazdy gatunek.kwota jaką moge przeznaczycto ok 1500zl
teraz mam dylemat czy dalej sklaniac sie w 2x10' czy 12' no moze i razy dwa.
jesli trzeba ciut dołozyc $$ nie ma problemu ale nie za wiele ;)

jak na razie faworyt to RF HX2

Ostatnia edycja:
CV Stroker 15D, miałem pod Hifonicsem Zeus VIII gen, niejedne 10" jest od niego wolniejsze(był w 100l netto br). Mimo FS 43Hz na brak zejścia nie narzekałem.

Jakoś u Powałki hx2 nie powalił mni ena kolana.

Pewnie to kiepska aplikacja.

popieram cursora
jak malo ci basu z cv104 to stroker bedzie idealny

btw: dls a6 to swietny wzmacniacz, jak cos nie bedzie grac to napewno nie jego wina :)

czy mało basu hmm
mam na przodzie cztery woofery dls r6a zestaw na czterech zwrotkach 2,5 way napedzany dls a3 wiec przód daje naprawde mocno nieproporcjonalnie do tyłu ;)

Napisałem to co myślę i słyszałem zresztą Jarek wie co o tym myślę ;)

Powrót