Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
jeśli można siebie, to się piszę.. jeśli nie to trudno..
a jeśli chodzi o uzasadnienie, gdyż miałem z tym styczność nawet w formie Admina :grin: ,
a mój typ to MIKI (jeden z niewielu interesujący się tym tematem- i ma zasób wiedzy, duża aktywność na forum)
takero - również dużo aktywność i też miał z tym styczność
proponuje takero, nie dosc ze pomaga na forum to jeszcze zawsze cos na gg podpowie a czytajac opinie innych mozna przypuszczac ze moderator byl i bedzie z niego dobry
1.Budzik!
2. Umberto jak będzie chciał dam mu maxymalne uprawnienia!
3. Może esh0 jak się zgodzi.
4. Przyda się ktoś kto dużo czasu spędza na forum nie trzeba wielkiej wiedzy. Czytałem że zgadza się np exe.
Co do Takero to pomaga owszem duuzo zrobił dla forum ale też robi mity, wnikał nie będę i reszte uwag opisałem w innym temacie.
nie no budzik kompletnie odpada... naprawde Zibi - joke?
esh0 owszem ale raczej teraz głownie siedzi na AM... chociaż pewnie gdyby został modem by sie to zminiło
ja w sumie spedzam kilka godzin dziennie na forum i mogłbym pobawić się w usuwanie głupich postów
umberto
takero ( o ile sie zgodzi po wcześniejszych wydarzeniach, ale za jego kandydatura stoje murem )
coolombo
mIKI
mkul
Tas (a co, nawet zaryzykuje dajac propozycje Tasiora )
No i moze jeszcze kilka aktywnych osób juz z jakims wiekszym stażem na diyaudio.pl (słabo sie tu orjentuje)
Jeszcze moja propozycja jest taka, ze dla każdego nowego moda najlepiej by było doać po 1 lub 2 działach, co ułatwiło by im prace zapewne
A ja coraz bardziej myśle ze tego forum nic nie zmieni Jak to ktoś pisął diyadui.pl dla początykujących następnei audiomania po czym lukar i diyadio.com
Jeżleli chodzi o moja osobe to mógłbym spróbować jeżeli dostałbym np 1 dział np akustyka... no i ewentualnie do tego off topic. Wszytkich działow przy tak dużym forum normalny człowiek nie jest w stanie efektywnie "obrobic" a tak jeżleli każdy miał by swój kacik mógł by sie bardziej skupic na pracach moderatorskich i nie musiał spędzać pół dnia by wywiązać sie ze swoich obowiązków.
moj typ do CA to Magik ogolnie to Takero i Umberto, jak wejdzie opcja zglos do moderatora to sam moge byc biernym moderatorem zlaszcza w CA zagladam do CA ok 3-7 razy dziennie i czytam wszystkie topici
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.