• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Moderatorzy - propozycje

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Moderatorzy - propozycje

• Magik

Głosów: 0 0.0%
  • takero

• mIKI

• mkul

• Tas

• esh0

• aryan

• LukaszN

• kad

• eXe

• StuffX

• dalex1

• michone

• Łącznie głosujących
    0
Status
Ten wątek został zamknięty.
o jak milo hehe;) dzięki za poparcie;p
jakby co to to pisze sie na akustykę i np offtopa (lub własne konstrukcje)

Głosowań: 48
Mamy 4780 zarejestrowanych użytkowników

Ładna frekwencja - cały 1%.

Jak coś źle, to wszyscy się drą, a jak trzeba kliknąć kilka przycisków, to prawie nikt.

Dobra - koniec narzekania. Proponuję aby każdy moder dostał konstrukcje, offtopic i ogłoszenia. Dodatkowo wezmę elektronikę.

a moze lepiej by bylo jak by kazdy mogl moderowac cale forum ? :) nowe posty chyba kazdy czyta, przynajmniej wiekszosc, a jak by mialo sie dostemp do wszystkiego to i mozna by bylo uniknac zglaszania innemu modowi=efektywniejsza praca jako zespol :)

esh0, zobacz ile osob wogole sie udziela:) z regoly 20-30 osob "starych" albo gada ze soba , albo pomaga "nowym" . takze ogolna liczba uzytkownikow niewiele mowi... moze bylaby bardziej miarodajna gyby np. usówac kona z ktorych ktos nie korzystal przez powiedzmy rok?

djrobo napisał:
z regoly 20-30 osob "starych" albo gada ze soba , albo pomaga "nowym"
czesciej sobie gadamy :lol:

a co do usowania kont to popieram pomysl
przeciez jest mnustwo kont z ktorych nikt nawet jednego postu nie napisal!!

Pawel S. napisał:
przeciez jest mnustwo kont z ktorych nikt nawet jednego postu nie napisal!!
moze i nie napisal ale to nie znaczy ze taki urzytkownik jest bezwartosciowy....
przeciez taka osoba nie musi pisac - ona woli CZYTAC! - dla mnie ten pomysl to totalna bzdura

ankieta już dawno sie skończyła, ale admina jak nie było tak nie ma...:) napisałem wczoraj maila i cisza.
pomyłl Esh'a jest dobry!

StuffX napisał:
przeciez taka osoba nie musi pisac - ona woli CZYTAC! - dla mnie ten pomysl to totalna bzdura
jezeli taka osoba czyta to sie loguje. jezeli nikt sie od dawna nie zalogowal to znaczy ze nie kozysta z tego forum itp

wg mnie tak... zajmuja niepotrzebne miejsce na serwerze,pozatym uzytkowników jest te 5k (czy jakos tak) a zagląda tu pewnie <1k ...

wybaczcie ale to co piszecie jest niedorzeczne.... pokazcie mi jakis duzy
znaczacy i szanujacy sie serwis ktory przeprowadzil taka operacje!...
Tasior myslisz ze ile miejsca Ci urzytkowicy zajmuja? - az tak kiepsko z serwerem
ze nie ma miejsca?... admin sadze powinien rozwiac ten niedorzeczny argument

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót