• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

modul do suba

Reakcji
0
witam chcialbym sie dowiedziec jaki mozna dostac modul do 400-500zl do glosnika 250wrms .jedyna jakie znalazlem to stx ale za slabe pozniej na stronie beyma za ok 500zl ale za duzy byl ten modul i do kolumny a nie do suba wiec odpada .kto ma moze jakies bamiary na takie cudo w tych granicach ewentualnie czekam na jakies propozycje zbudowania dla mnie ?

Looknij na allegro.pl albo pogadaj z tutejszymi ziomkami, może ktoś Ci pomoże złożyć albo i Ci całego złoży :D. A co to za głośnik ?

Tylko nie wyjeżdzaj mi tu ZIOMKAMI!! :/ Dziękuję...

Niektóre osoby na forum mogą się tym zająć. Poczekaj a uzyskasz odpowiedz.

Dokładnie co to za głosnik???
I ile za niego dałeś.Szukam głosnika o podobnej wytrzymałości mocowej i jak na razie to poniżej 400 pln nic nie ma godnego uwagi.Za 500 pln można dostać JBL (4 ohm) lub Earthquake.
pozdro

Ja sie dołącze do pytania. Jakiej mocy wzmacniacza potrzebuje do suba z glosnikiem Beyma 12BR70 120W rms? Gdzie takowy moge dostac?

Jak glosnik ma 120W to chyba taki wzmacniacz by mu sie przydal. Najprosciej jest zrobic na mostku TDA7294. Mam schematy i plytki jak chcesz.

Powrót