ja bym wkleil krazek dopasowany srednica
Np. ten który zostanie po otworze z przodu na port BR, pod warunkiem że ten z przodu będzie trochę większy.
Ostatnią edycję dokonał moderator:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja bym wkleil krazek dopasowany srednica
po co? mozesz, ale nie musisz1) Czy wytłumiać przestrzeń wokół i pomiędzy zwrotnicą i terminalem?
tak. GDM ma otwarty kosz wiec dzwiek sie rozchodzi po komorze. GDWK jest zamkniety2) Czy wytłumiać filcem komorę średnio-wysoką, skoro jest ona w wytłumionej komorze GDN-a?
jak chcesz. jak robie zwrotnice na zamowienie to daje konektory. ale jak wiesz co i jak to lepiej lutuj - solidniej i lepszy kontakt3) Czy głośniki przylutować na stałe czy zrobić na wsuwki?
mam tyle roboty ze nie daje rady :/4) Kiedy Pawle pomierzysz tego nowego PJta bo wstrzymuję się z kupnem?
rob na sluch5) Czy boki obudowy tez wytłumiać?
tak. GDM ma otwarty kosz wiec dzwiek sie rozchodzi po komorze. GDWK jest zamkniety
tez tak zawsze myslalem. ale irek mnie opieprzyl i wyjasnil ze mozna tak zabic kiepskie wzmacniacze obciazeniem pojemnosciowym (cewka "wisi", ale kond juz jest wpiety do wzmacniacza)Skąd taka teoria..? Układ zwrotki bez głośników wisi w powietrzu.