A tak zapytam, oddzieliłeś w końcu tego GDMa od komory GDMa czy grają we wspólnej komorze?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
całości watą poliestrową.
Dlaczego charakterystyka jest taka wysoka w zakresie niskich częstotliwości? Na wykresie Irka jest wszystko dosyć płasko.
Jak umiesciles 4 wykresy w jednym okienku w Holmie?
Zmierz zniekształcenia harmoniczne poszczegolnych glosnikow (bez zwrtotnicy) - wtedy bedzie mozna powiedizec jakie powinny byc naprawde podzialy.
Jesli to am byc projekt w ktory nie chcesz ladowac duzo pieniedzy w modyfikacje zwrotnicy, to porpaw na tej symulowanej zwrotnicy to co jest na 5 khz i bedzie ok jesli ja uzyjesz.
Mam problem, kupiłem stare pj'tki (tzn kupione pół roku temu) i teraz zauważyłem że poza gdm'em zmienił się też gdn http://stx.pl/gdn-22-140-8-scx.html
który co najgorsze różni się parametrami, jak myślicie dalej warto się w to pakować?
Wg. mnie po tych wszystkich roszadach w STX, obecnie nie ma sensu robić tego DIY na podstawie projektu zwrotnicy IRKA. Nowe głośniki różnią się od tych starych tak znacznie że potrzeba do nich nową zwrotnicę projektować.
Martwi mnie niski przebieg impedancji. Czy taki przebieg jest OK?
Raczej nie bardzo. W konstrukcji o impedancji znamionowej 8R minimum impedancji masz poniżej 4R. 5R to raczej absolutne minimum, generalnie nie powinno dużo schodzić poniżej 6R.