Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No właśnie to miałem napisać.Szkoda. Duzo solidnej roboty stolarskiej, a od strony akustycznej zadnej poprawy.
No właśnie w Altusach jest DUŻO do poprawy a TY miałeś ku temu świetną okazję.Takie były w oryginale , przynajmniej ja takie dostałem.
Jasne, ja to rozumiem ale nasze myślenie opiera się głównie na aspekcie brzmieniowym i po prostu szkoda że nie poprawiłeś nic w kwestii akustycznejMiałem duży sentyment do nich i żeby się ich pozbyć musiałem je zreanimować- tak to ujmę
Dziękuję za miłe słowa
pozdrawiam serdecznie
raczej OBŁÓG DĘBOWYPrzód i tył obłoga dębowa 1,5 mm.
to jest jakis gotowiec czy sam robiles taka mozaike?Mozaika -egzotyczna deska mocno oleista
sorki, ale ten mat wyglada jak tani plastikPierścienie oczyszczone i anodowane.
niech autor uzupelni opis to wrzuci sie do gotowych. obecnie to mozna to wrzucic do buowanie na ekranie bo poza fotkami niewiele podales :/chyba nie ten dzial kolego.
jestem w pociagu na hotspocie wiec teraz nie widze filmu. zobacze jak wroce do siebieobejrzałem cały Twój film i widać że włożyłeś dużo pracy.
Ja też, naprawdę kawał roboty. Gratuluję zaangażowania.obejrzałem cały Twój film i widać że włożyłeś dużo pracy
to jest jakis gotowiec czy sam robiles taka mozaike?
szkoda ze polozony w zla strone
zamiast wyszczuplic wiekowa sylwetke to niepotrzebnie poszerzyles je optycznie
Również gratulacje.
Arsenał elektronarzędzi bardzo przyzwoity. Widać do czego zagłębiarka się przydaje.
Jaki to klej i producent jeżeli można wiedzieć.
Obejrzałem film. Ależ puzzle. Ale rzeczywiście trochę szkoda że ten nakład pięknej pracy trafiony w Altusy.
Wywalić głośnikiRfck, a jak można Altusa poprawić? Ma grać jak altus, cyk cyk bum bum Bad Boys Blue. Chyba muszę odwiedzić kumpla, dalej tłucze na 140 z ampli kasprzaka.
No to akurat na pewno wszyscy zauważyliprzelany do butelki z czegoś innego
Efekt wizualny jest zapewne taki jaki chciałeś natomiast nam jest szkoda że nie podszedłeś choć trochę od strony akustycznejmnie nie szkoda
Efekt wizualny jest zapewne taki jaki chciałeś natomiast nam jest szkoda że nie podszedłeś choć trochę od strony akustycznej
TO zależy,bo jeśli miałyby być, stać i przypominać stare czasy to bym zostawił w oryginale i nawet im wyglądu nei zmieniał. Jeśli jednak miałbym ich słuchać i miał do nich wielki sentyment zostawiłbym takie jakie są ale zmodyfikowałbym zwrotnicę, pobawił się litrażem, strojeniem i wywaliłbym tweetera.Ale powiedz jaki byłby tego sens ?
Widziałeś kiedyś porządnie przerobione lub poprawione altusy ? Ja też nieAltus to Altus, żeby zagrał to wypadałoby wymienić każdy z głośników. Jeśli nie, to przynajmniej wysoki i średni. Basowcowi można by zmienić litraż i strojenie. Oczywiście wykonać porządną zwrotnicę, bo podziały w Altkach były śmieszne.