• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Moje forum wraz ze stroną

• Autor wątku Autor wątku bass
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Siemka!
Zapraszam serdecznie na moje i kolegi Pizdzika forum www.bassaudio.dbv.pl :mrgreen: jeszcze nie dopracowane logo się robi inne takie też ale rejestrujcie się śmialo :grin:

Pozdro! :smile:

Szkoda czasu i pracy bo i tak nic z tego nie będzie. Nie wy piersi i nie ostatni splajtujecie :D

A poza tym zaraz przyjdzie mod i usunie temat ;p

Powiem szczerze...gdyby stronka nazywała sie inaczej to czemu nie, ale jeżeli jej tematem przewodnim ma być bas (a najlepiej o taaaaaaaaaaaaaaki baaaaaas) to ja dziękuje ;]

pomyśl o pozycjonowaniu tej strony, tak na dobry początek, będzie na wysokiej pozycji, może się uda zdobyć użytkowników a tym samym wprawić stronę w ruch

Shiver napisał:
Powiem szczerze...gdyby stronka nazywała sie inaczej to czemu nie, ale jeżeli jej tematem przewodnim ma być bas (a najlepiej o taaaaaaaaaaaaaaki baaaaaas) to ja dziękuje ;]
z przykrością stwierdzam że to akurat możę mieć powodzenie ;]

a ja zaloze strone umcyk umcyk i walne na niej 3 paski to dopiero bedzie mialo powodzenie :P

Jedyne co z tego można wynieść to mieć doswiadczenie w zakladaniu forum i jego prowadzeniu. Potem mozna byc modem naprzyklad tu, i nie bedzie sie zielonym w temacie ;)

Własnie mi tylko o to chodziz zeby miec doswiadczenie z zakładniu forum.... nie prubuje nawet robic konkurencji diy audio :razz:

[ Dodano: 2008-05-20, 18:57 ]
Chyba ze mod stwierdzi iz ten topic prubuje odciagnac ludzi od diyaudio :roll: to niech go wyzuci :wink: -ja nie bede mu miał tego za złe... :razz:

pizdzik napisał:
nie prubuje nawet robic konkurencji diy audio

:razz: to tak jakbym miał podłączonych 5 osób do routera i sciągał od nich kasę i napisał do tp.sa że nie chce im robić konkurencji.

A tak na marginesie, ile trwa założenie takiego forum może się skuszę ale oczywiście o innej tematyce.

adambb, sama instalacja forum jest dziecinnie prosta. Gros problemu to znalezienie odpowiedniego serwera z php i MySQL. Zapomnij o darmowych kontach hostingowych, bo te "zdzierżą" forum o liczbie użytkowników do 100... no może 200, a potem zaczną się dławić.

Powrót