• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

moje zdjęcie (z przymrużeniem oka)

Reakcji
0
był tu taki temat w którym użytkownicy pokazali swoje zdjęcia (na razie tylko dwóch). Ja też chciałem to zrobić, ale nie zdążyłem przed awarią :D
teraz daję swoje zdjęcie razem z moją kolumną ;)
pomniki_kolumna.jpg

Nie no Zygmunt spoko tesz bym chciałtaką brode a kolumna to 2 czy 3 way, bo z tej odległości coś słabo widac.

kolumna jest sztywna... to już trzecia konstrukcja, poprzednie dwie sie połamały i leżą obok. Ta na razie stoi :)

ta kolumna to estradówka. w coniektórych miastach i miasteczkach występują jako wolnostojące na placach lub w parkach. Ale ta twoja ma wysoką efektywnosć. :P

ja tu widze wielki wkływ Martina Logana :P ale ciekawe czym to monstrum napędza :P Może tez jakies DIY hihihihihhihih

najlepsza konstrukcja na świecie a i sam Zygmunt świeci z góry przykładem:))
gratuluje zajefanego poczucia humoru:))))))))))))))))))))))))))))

szkoła jest jak media markt -powinni tego zabronić;)
pozdro

to może dodam, że wcale nie mam na imię Zygmunt... :P
wymyśliłem sobie taką xywę kiedyś, gdy na stronce były konstrukcje użytkownikw. Były tak wypisane w menu: kolumny Zdziśka, Czesława, zenona itp... pomyślałem, ze fajnie będzie jak dam swoje "Kolumny Zygmunta" :)

Powrót