• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Monacor SPH-250ke do zamkniętej czy zagra?

Ok Panie Pogromco. dzięki za skan. Nie upieram nad tym głośnikiem może być inny. jeżeli jest coś wartego polecenia do oz to będę wdzięczny. Mówiłem że mam czas i chęci przejść tą drogę. zwrotnice dam zaprojektować macherowi od zwrotnic (to chyba upraszcza moją rolę). zostałem skutecznie zniechęcony do kupowania gotowca. proszę tylko o propozycje głośników sprawdzonych w obudowie zamkniętej. nie oczekuję emocji związanych z uderzeniem grubego basu ale chcę żeby dół był namacalny możliwie nisko a góra pozbawiona dyskwalifikujących wad po 3 sekundach słuchania. Zdaje sobie sprawę że jestem odbierany jako 1 z 134658173264 zajawkowiczów którzy trują 4 litery i nic potem z tego nie wynika.. Ps argument "ze projekt nie ma sensu bo są lepsze" nie przemawia do mnie ale szanuję twoje zdanie. dzięki za wszelkie sugestie. pzdr.

Powrót