• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

monitoki tomasza na TVM 188 / 104

takie ustawienie przy scianie a juz na pewno w narozniku pokoju spowoduje niesamowite podbicie basu a co za tym idzie bedzie slychac tylko buuu buuu buuu zamiast dzwieku ;)

a co do monitorkow to stolarka pierwsza klasa, naprawde gratuluje tylko szkoda ze glosniki nie sa jakies wyzszej klasy ;)

pozdrawiam
Tomekk

Podstawki ,są małe - bo jeszcze mam małe mieszkanie i kolumienki zasłaniałyby mi telewizor (dokładnie jedna) . Jestem zwolennikiem wysokich standów i te niskie mnie frustrują , ale cóż mieszkam gdzie mieszkam. Kolumienki sprzedałem , zrobiłem nowe - małe monitorki i centrala , a teraz czekam na realizację nowego zamówienia głośników z Holandii - mam nadzieję ,że do końca stycznia będę miał głośniczki .
Pzdrawiam i dzięki za pochlebne opinie.

jak dla mnie monitory to tylko na standach nei wyobrazam soebi gdzies na meblach ludzie maja to widziec ...ladne ladne

Witam! No pięknie wyglądają.Mam pytanie gdzie kupowales fornir? Niemam pojęcia gdzie go moge dostac. Pozdrawiam!

Powrót