Eizo to zupelnie inna bajka. Mimo to ogladanie grafiki i jej obrobka na 19 calach jest IMO niezbyt ciekawa opcja...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zdjęć nie obrabiam, więc nie potrzebny mi taki sprzętCiemny80 napisał:Owszem kosztuje około 960zł ale jeśli myślisz o długim użytkowaniu i cenisz w jakikolwiek sposób jakoś obrazu
po pół godzinie mniej więcejŁukaszN napisał:Musze sie jeszcze zastanowić czy w ogóle wykorzystam kiedyś w pełni taki monitor.
a ja wolę 40' lcd samsunga który nie ma pewnie aż tak zajebistych kolorów jak eizo, gust i potrzeby są jak dupa.dj_zibi napisał:pegelmesser owszem ale wole by robić to dobrze lepiej mieć bardzo dobre 19" niż 22" na których wszystko sie rozjeżdża, dosłownie wszystko. 22" EIZO lub lepszy NEC to wydatek 2,5-3kzł.
Chodziło mi głównie o to czy na pewno potrzebne mi złącze HDMI. Komputera nie mam rewelacyjnego, w gry nie gram, bo właściwie więcej na nim nie pójdzie niż np GTA San Andreas. Głownie kompa wykorzystuje do internetu, filmów i powiedzmy, ze naukitakero napisał:po pół godzinie mniej więcej
Jeśli mowa o rozmiarze.
w tej cenie masz np radeona 9550 a jest już troszkę ciekawszy a kosztuje praktycznie tyle samoŁukaszN napisał:GF FX5200 http://www.allegro.pl/ite..._gwarancja.html albo bede polować na coś używanego![]()
Takie małe sprostowanie. Nie pisz, że czegoś nie ma jak jest. Sam go kupiłem miesiąc temu.pegelmesser napisał:Deeli nie ma w Polsce w handlu detalicznym...