• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Monitor LCD

Reakcji
0
Witam. Panowie pisze w imieniu szwagra potrzebuje pomocy w sprawie monitora LCD obecny właśnie poszedł z dymem przekątna 19-21 bez HD bo nie posiadam wyjść HDMI w karcie graficznej. Kwota ok 500-600 mogą być odchyly od tej kwoty. Głównie internet mało gier może czasem jakiś film. Pozdrawiam

Oczywiście odsyłam do wątku, który podał ŁukaszN. Mała poprawka:
bez HD bo nie posiadam wyjść HDMI w karcie graficznej.
A w czym to przeszkadza? DVI jest zgodne z HDMI, a jak nawet DVI nie masz na karcie to po D-SUB również można puścić sygnał HD.

Tylko nowy. Pułap cenowy mogę zwiększyć do 750zł. Chyba zdecyduje się na tego LG. A jak wygląda sprawa z martwymi pikselami i reklamacją w tym wypadku?

Krystian Markow, bierz LG W2261VP-PF ewentualnie większego brata 23". Ja jestem z tego monitora zadowolony ;)

Zrobiłem dziś małe rozeznanie po sklepach komputerowych i sieciach handlowych i tak:
LG W2353 w x-kom był za 673zł więc na allegro cena ok
LG W2361 znalazłem tylko w komputronik za 809zł a w media za 839zł jutro wpadne jeszcze w kilka miejsc. Lipa bo wczoraj w media była promocja bez vat:)

Po co komu 22cale FULL HD? Jak FULL HD to conajmniej 24.
Jak juz kupowac to tyko Samsunga.

Powrót