Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
chyba juz o nim sporo napisalemJak oceniasz tego małego STXa Pawle?
Mówisz o tym temacie? Jak tak to gdzie jest schemat zwrotki z PJ'tką?po co ci mission do arna skoro jest dobrze znany i oklepany elegancko temat z bardzio dobra zwrotka na stx PJ? tegi sie trzymaj
2,5 drogi w tym przypadku nie maja najmniejszego sensu. tutaj mamy tak niska efektywnosc ze zdecydowanie lepiej zrobic 2 drogiMnie by interesowała opcja: 3. 2x GDN w b-r. Mogą na tym zyskać niskie rejestry?
o tym glosniku jest bardzo duzo na forumJak oceniasz tego mission/audax? Mam w domu arn 150-03/8 i chciałby zrobić monitory, ten mission by się nadał, biorąc pod uwagę dostępne zwrotnice z arv'ką i sc10?
najpierw zdobadz glosnikiarn+mission?
slyszales kiedykolwiek ten glosnik? lepiej idz posluchaj tych fenixow to zrozumiesz jaka to padaka - nie polecam nikomu do niczego!Myslałem jeszcze o zastosowaniu do arn gdw 9/60 z tonsila. Ma ktoś wyrobioną opinię na temat tego głośnika? Ciągnie dość nisko i ma chyba dobrą średnicę, skoro stosowali go w Tonsil Feniks jako "pseudo średnitonówka"?
w porownaniu do?No i wysokotonówki dynamiczne wg. mnie lepiej grają górną średnicą.