• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Montaż Kenwood 4021 BT Skoda Roomster/Fabia II

I obaj wiemy gdzie ;)
Cały czas mysle o powrocie do niego
Nic do tej pory nie dawało mi tyle funu ze słuchania muzyki :)

Co do SS to bardzo fajny tweeter tylko trzeba nad nim troche popracować
Ale warto bo "bedzie pan zadowolony"

Dzięki za ożywioną dyskusje 😊
Jak przyjdą i zainstaluje dam znać jak graja. Jeszcze 2 kpl. słupków musze kupić i pobawić się w ustawienie. Mam nadzieję ze tym zestawem trafilem w "swoje granie" 😊

A ty nie wiesz, ze Józef zawsze wie wszystko najlepiej i najlepiej wszystko robi
Jakiej opinii sie spodziewałes?

---------- Post dodany o 20:47 ---------- Poprzedni post o 20:46 ----------

A glosnik był bardzo popularny bo rozsławil go Arek w konstrukcji neo29 proa

A ty nie wiesz, ze Józef zawsze wie wszystko najlepiej i najlepiej wszystko robi
Jakiej opinii sie spodziewałes?

Bez przesady jak coś nie gra, to już nie raz odp wprost ,że jest lipton i szkoda czasu.
Zresztą co tu bić pianę, woofery mam więc wiem ,że są fajne, TW też sroce spod ogona nie wypadł, więc tylko aplikacja i to w niej upatrywałbym zadowolenia/lub nie.
Piecyk też fajny, więc "wąskim gardłem" na przyszłość jeśli chodzi o rozwój może się okazać Kenio , od którego zaczął się temat i zapewne na nim zakończy. :biggrin:

Ostatnia edycja:
I właśnie o to cho
Bo klocki zacne :)

Z klocków już się lęczę, dlatego zainteresowałem się BG... TW nowe za 80 parę dulków, więc ,żadne hi-hendy za worek pieniędzy... Ale jakoś zero odzewu ze strony DIY... :/ Za miedzą info trochę znalazłem(pochlebnych bardzo) ale chciałem od "swoich". Mam ochotę, popróbować nie koniecznie drogo a inaczej.

Nie na temat...
ty sie z tego chyba nigdy nie wyleczysz
Choc jest jedna rzecz ktora bym od ciebie chetnie wziął :)

"przyszły" :)
zajmę się nimi po nowym roku "mam nadzieję" jak okoliczności i sprawy rodzinne pozwolą.
Kupiłem za zdecydowanie niższą cenę jak w aukcji, więc uważam że to była okazja
Głośniki wyglądają "zdrowo" chociaż przy zwrt ktoś grzebał, bo widać nowe luty i nowe opaski do cewek.

Brakuje tyko plastikowych "kubków" pod wysokotonówki. Macie jakiś pomysł na zabezpieczenie "wiotkich" drucików +/-

---------- Post dodany o 13:10 ---------- Poprzedni post o 13:03 ----------

Mały update,

jednak będą grały: SS D3004/602010
czekam i czekam na nie, podobno koniec lutego mają być

Pozdrawiam

minął miesiąc i....

Nie na temat...
Płatność za Twoje zamówienie została pomyślnie przyjęta.

Zamówienie jest przygotowywane do wysyłki, pakowane i wkrótce zostanie wysłane.

Powrót