• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mostek TDA7294 potrzebna mała pomoc...

Reakcji
0
Panowie potrzebuje małej pomocy... Czy ma ktoś z Was w posiadaniu schemat a najlepiej PCB do końcówki na 2x TDA7294 pracujących w mostku? Trochę wstyd pytać o takie rzeczy :neutral:
Mam tylko coś takiego:
http://proscale.bn.by/~ktchkn/files/audio/7294/tda7294mostek.pdf
nie wiem nawet czy to jest poprawnie zaprojektowane, dodatkowo to PCB jest tak ogromne że szok(PCB Irka do suba jest chyba 2-3 razy mniejsze). Pomoże ktoś? :sad:

Zwyklych mostkow TDA7294 jest tyle w sieci projektow ze problemem jest jaki wybrac gotowiec...

kurde to chyba źle szukam :neutral: Pogrzebie jeszcze trochę :wink: Chyba że możesz zapodać jakiś sprawdzony projekt najlepiej z PCB :wink: Nie żebym był leniwy, chciał bym coś sprawdzonego :razz:

Odkad zniknela elektroda.net niestety malo juz zostalo tego w sieci. Sporo plew, ewentulanie przejzrec stare roczniki EP, EdW, itp.

No właśnie przeglądam elektrodę to jak na razie wszyscy bazowali na tym schemacie co podałem na początku, schemat może jest ok ale PCB jest wielkie:/ Już się zastanawiam czy nie zaprojektować nowego...

mam pcb + schemat zestawu Al12 z Altron(pcb 40mm/110mm)Mnie to niepotrzebne jesli chcesz to Ci podeślę (za darmo:)

oczywiście jestem za:) odezwę się na PW

[ Dodano: 2009-05-01, 22:46 ]
Wysłałem PW, mam nadzieję że doszło :wink:

Już dostałem PCB z dokumentacją od zbyszek, z co serdecznie mu dziękuję! :mrgreen:

Powrót