Budzik napisał:
kuźwa twarz za przeproszeniem a CZy ktoś kiedykolwiem podziekował IGODOWi ze raczył zrobicto forum i tyle razy odnawiał stronke zeby teraz każdy mógł korzystać , ja osobiście na gg mu to powiedziałem ze bez tej stronki bym teraz sadził kwiatki w doniczkach i ci co postapili podobnie to są godni zeby tu siedzieć , chociaż nie oznacza to ze AUTOR strony oczekuje podziekowania , chyba nie, wydaje mi si ża sama satysfakcja to juz zainteresowanie stroną i forum
mówiąc prosto to wszyscy powinni podziekowac Igodowi a nie na odwrót, i wpłacić te pare groszy bez zainteresowania chocby dlatego zeby w jakiś sposob odpłacic się mu tym co on zrobił dla tych 1450 osób !!
Ty...ojciec ucisnionych!

Nie przesadzasz troszke ?
Jak jestes taki wdzieczny to daj Igodowi tysiaka i przestan pisac bzdury.
To ze na forum powstaje wiecej offtopica to tylko dlatego ze jest ciekawy, wesoly i lamie smak jak chleb do kielbasy.
Forum zrobilo sie na tyle elastyczne ze kazdy znajduje cos dla siebie.
Masz swoja audiomanie to pisz tam jezeli Ci sie nie podoba.
(to nie zlosliwie ale tak jak napisales to .sart.pl jest konkretne i na temat.)
A to Wasze forum nie jest takie super jak... widac na statystykach w dolnej czesci.
Rozne sa sposoby na zarabianie pieniedzy.
Bannery reklamowe itp
jezeli bedzie wiecej osob zarejestrowanych to wieksza ogladalnosc
(moze sie nie przekladac jedno na drugie)
a jak wieksza ogladalnosc to to wieksz chcec na wstawienia bannera itd
Dzieki tej stronie mam wzmacniacz... a od kogo ten wie kto czytal opis do mojej
... i chyba to na tym polega.
ps. to wcale nie zlosliwy text
tylko Budzik wymagasz zeby caly czas cie zaskakiwac informacjami o ktorych nie wiesz albo jeszcze nie slyszales a tak poprostu sie nie da ...bo siedzac w tym offtopicu czekamy na nowe konstrukcje ...nowe pytania.
Pozdrawiam.
aaaa zapomnialem
za dziekuje nic sie nie kupuje